Boguś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
sunboo

Re: Boguś

Post autor: sunboo »

Truskawka pisze:Ja Ci dam psychiczny <diabeł> . Mądry chłopak z synka.Moja Choco tak pokazuje jak mam ją głaskać. Boguś piękny.
Ale "psychiczny" to w tym dobrym znaczeniu :-) W ogóle nie jest podobny do swoich rodziców. Oni w porównaniu z nim to oaza spokoju. A ten diabełek to w zupełności zasłużył na miano "psychiczny"
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

sunboo pisze:
norka pisze:<zakochana> <zakochana> <zakochana> Boguś do zakochania <zakochana>

a za tą komoda pewnie kiedyś pająka widział i czeka teraz aż ta paskuda wyjdzie... <lol> <lol>
Pewnie tak bo tu są pająki GIGANTY. Pamiętam jak Boguś próbował jednego upolować, ale pająk był całkiem spory bo oplótł mu włochate łapy na pyszczku (w sensie pająk dla Bogusia, a nie odwrotnie <mrgreen> ) a nasz kot zaczął latać z tym pająkiem na pyszczadle po całym domu bo nie dał rady go zdjąć, a ja niedobra z racji tego, że za pająkami nie przepadam nie pomogłam mu <oops> Od tego czasu Boguś jakoś niespecjalnie poluje na pająki
brrrrrrrrrr...nawet sobie tego włochacza nie próbuję wyobrazić........ :-o :-)
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Boguś, gdzie się wybierasz w podróż? Moje też uwielbiają walizki.
A włochacz na szafie <pokłon> :mdleje:
:kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Kudlacz :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Matko, jakie cudo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Piękne koty <zakochana> <zakochana> <zakochana> mój potrafi tak siedzieć i wpatrywać się w ścianę czy aby czasem nie pojawiła się tam jakaś muszka <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Cześć, koty super :ok:
One widocznie widza więcej niż my <lol>
sunboo

Post autor: sunboo »

yamaha pisze:Kudlacz :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Matko, jakie cudo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Tak, kudłacz z niego wielki. Czasami jak lezal na drapaku to tylko oczy mu bylo widac. Ale czasami to i nawet on sobie z futerkiem nie radzi, jak pròbował lizać futerko to te jego kudlate wlosy w pyszczadle zostawaly i wtedy pluł śmiesznie :-)
Zablokowany