Arya i Eddie
- Monic
Re: Arya i Eddie
Pisz, pisz, po to jest to forum żeby pisać:-) Nic się złego nie dzieje, za niedługo też syki się uspokoją. Najważniejsze żeby każde z nich miało kryjówkę w której może się schować. Już za parę dni będziesz pisać jak się gonią 
- nmin
- Agilisowy Rezydent

Kiepska fotka, ale widać, że Arya bawi się mimo Eddiego na horyzoncie. Nadal próbuje parskać swoim najstraszniejszym z parsknięć, jeśli gówniarz zbliży się za mocno, ale daje się w miarę łatwo odciągnąć odgłosem otwierania szuflady z wędkami. Łapoczynów nie było, bo ona najzwyczajniej w świecie boi się do niego zbliżyć. Potrzebuje czasu
Jedyne, czego żałuję w otworzeniu drzwi, to fakt, że nie zrobiłam tego już wczoraj.
- yasminna
Gratuluję dokocenia :-)
Eddie faktycznie wygląda na dużego <mrgreen>
Eddie faktycznie wygląda na dużego <mrgreen>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Arya jakieś dwie godziny temu zdołała syczeniem zagonić Edka pod sofę, więc teraz wytrwale próbuje szczęścia, ale dzielny Eddie się nie daje. Od dłuższej chwili leży sobie tutaj:

Arya syczała i syczała, opierała się przednimi łapkami o sofę, ale wyżej jakoś nie odważyła się wspiąć. A to krąży, a to wraca i syczy, a to kopie wściekłe w edziowej kuwecie... Czekamy, aż jej się znudzi
Teraz krąży po blacie kuchennym, lubi tam być, bo Eddie jeszcze tam nie sięga. Nie jest źle. Oczywiście w nocy będą jeszcze osobno.

Arya syczała i syczała, opierała się przednimi łapkami o sofę, ale wyżej jakoś nie odważyła się wspiąć. A to krąży, a to wraca i syczy, a to kopie wściekłe w edziowej kuwecie... Czekamy, aż jej się znudzi

- Monic
No widzisz, takie babskie rzucanie focha i krzyki, ale to tak żeby sobie pokrzyczec dla zasady
Na pierwszym zdjęciu ma tak sympatyczny psychol, że aż nie mogę!! <zakochana> Jest mega słodki misio!!
Na pierwszym zdjęciu ma tak sympatyczny psychol, że aż nie mogę!! <zakochana> Jest mega słodki misio!!
- Natashas
Już wcześniej chciałam pisać, że Arya pięknie się prezentuje na waszej czerwonej kanapie, ale widzę że i Eddie świetnie na niej wygląda
Koteczka musi ustawić faceta po kątach, nie ma lekko.. A co do wieku naszych skarbów to fajnie, że taki zbliżony jest :-) Będziemy mogły obserwować jak rosną, bo zdaje mi się, że Eddie też zapowiada się na dużego brytka <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Fajny ten Wasz Edzio... slodka mordka ! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Widzę,że wszystko idzie do przodu <ok> <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Malutka słodzinka z niego <zakochana> <zakochana> <zakochana> Minkę ma pt. "tylko mnie kochaj" <mrgreen>
trzymam kciuki, żeby się szybko dogadały <ok>
trzymam kciuki, żeby się szybko dogadały <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Edek ma takie słodkie pysio <zakochana> <zakochana>
Mam nadzieję, że Arya w końcu też to dostrzeże

Mam nadzieję, że Arya w końcu też to dostrzeże