Yana, Olam, Bonii
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Yana, Olam, Bonii
Słodko oboje wyglądają <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Olusiu spóźnione życzenia urodzinowe dla Ciebie
torcik super
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Cudowne łapeczki <serce>
- Betuś
Hahaja, jaki torcik, moim miskom juz cieknie ślinka
Najlepsze zyczenia urodzinowe od Forresta i Bohunka
Uwielbiam kocie pazurki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Najlepsze zyczenia urodzinowe od Forresta i Bohunka
Uwielbiam kocie pazurki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Łaaał, jaki tort piękny! Wszystkiego najlepszego Olamku, spóźnione głaski urodzinowe
<serce>
I łapki do całowania wystawione jakie piękne
<zakochana>
I łapki do całowania wystawione jakie piękne
- Izabela AD
Dzisiaj z innej beczki: dzisiaj ''Ida'' zdobyła ''Oskara'' . Obóz(przyczepy , katering....) wszystko było zlokalizowane ok 40 m od mojej działki ! 2,5 roku temu zostaliśmy zaskoczeni zamknięciem drogi dojazdowej i musieliśmy czekać ponad 30 minut zanim nas przepuszczono. Cieszę się,oczywiście, że polski film w końcu zdobył Oskara. Ale wściekła jestem,że znowu pokazano Polskę w takich barwach! Las przez który przejeżdzał samochód- 100 m od mojej działki ( tam chodzę na grzybki )- jest piękny . Otaczają go przepiękne obszary zalewowe rzeki Ner, sejmikują bociany jesienią(naliczyłam ich raz 123!- wrażenie niezapomniane, i ten klekot! <rotfl> ) wiosną pływa ok 40 łabędzi , latem jarzębie, sokoły(nawet ok 30m mam gniazdo najprawdziwszego Orła Bielika)................ i tak naprawdę mam straszny niedosyt , bo widziałam to wszystko na własne oczy jak to powstaje i jak było słychać głosy : K.... dawaj , szybko spierda...my... Zimno!
I ten komunistyczny przystanek i, kapliczka i najważniejszy sklep w Mianowie, komunistyczny w którym piją okoliczni pseudo rolnicy biorący mnóstwo kasy z UE nic nie robiąc i tylko narzekając - wszystko to 2 km od mojej działki .
Oglądałam ''Idę'' , ledwo przebrnęłam (może dlatego,że tak jak wielu mówi - tego filmu nie polecamy na weekend) Osobiście- moje zdanie - nie podobała mi się! ( to jest moje zdanie) i jeszcze moje przepiękne okolice pokazane jakby świat i Pan Bóg o nich zapomniał !
Jak ktoś będzie sobie życzył wstawię zdjęcia i pokarzę jakie to piękne miejsce
Jeszcze raz się cieszę, że mamy pierwszego Oskara ...
A jakie jest Wasze zdanie na temat tego filmu?
Chcecie zdjęcia ?
I ten komunistyczny przystanek i, kapliczka i najważniejszy sklep w Mianowie, komunistyczny w którym piją okoliczni pseudo rolnicy biorący mnóstwo kasy z UE nic nie robiąc i tylko narzekając - wszystko to 2 km od mojej działki .
Oglądałam ''Idę'' , ledwo przebrnęłam (może dlatego,że tak jak wielu mówi - tego filmu nie polecamy na weekend) Osobiście- moje zdanie - nie podobała mi się! ( to jest moje zdanie) i jeszcze moje przepiękne okolice pokazane jakby świat i Pan Bóg o nich zapomniał !
Jak ktoś będzie sobie życzył wstawię zdjęcia i pokarzę jakie to piękne miejsce
Jeszcze raz się cieszę, że mamy pierwszego Oskara ...
A jakie jest Wasze zdanie na temat tego filmu?
Chcecie zdjęcia ?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Na mnie "Ida" też nie zrobiła wrażenia. Większość osób z którymi rozmawiałam, a które oglądały film mówiły to samo
Mimo to, ogromnie się cieszę, że "Ida" zdobyła Oskara
Chętnie pooglądam zdjęcia Twojego autorstwa :-) To, że w filmie nie pokazali piękna okolicy, myślę, było zamierzone. Miało być szaro, buro i ponuro <mrgreen>
Chętnie pooglądam zdjęcia Twojego autorstwa :-) To, że w filmie nie pokazali piękna okolicy, myślę, było zamierzone. Miało być szaro, buro i ponuro <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
No ladnie
Oczywiscie "Oscar'ow" nie ogladalam, wiec wlasnie, DZIEKI WAM, dowiedzialam sie, ze polski film zdobyl statuetke <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Super !
(oczywiscie o tym u nas w TV ani mru mru..... wiadomo.... skupili sie na francuskim muzyku, ktory dostal oscara... normalne...)
Oczywiscie "Oscar'ow" nie ogladalam, wiec wlasnie, DZIEKI WAM, dowiedzialam sie, ze polski film zdobyl statuetke <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Super !
(oczywiscie o tym u nas w TV ani mru mru..... wiadomo.... skupili sie na francuskim muzyku, ktory dostal oscara... normalne...)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A mnie się ten film podobał i też ogromnie się cieszę z tak ogromnego sukcesu polskiej kinematografii :-)
Oscary oglądałam do 4, nie mogłam spać, przeziębienie mnie dopadło
Iza koniecznie zamieść zdjęcia
Oscary oglądałam do 4, nie mogłam spać, przeziębienie mnie dopadło
Iza koniecznie zamieść zdjęcia
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ja tez czekam na zdjęcia <roll>
Ale musi być pięknie u Ciebie Iza <gwiżdże>
Nie oglądałam Idy, ale słyszałam średnie opinie.
Ale musi być pięknie u Ciebie Iza <gwiżdże>
Nie oglądałam Idy, ale słyszałam średnie opinie.