Euphoria & Gasper
- Monic
Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka
A jaki kolor bierzesz pod uwagę? Ja zawsze chciałam niebieskiego i rudego albo krwiaka, ale teraz podobają mi się również wielokolorowe także miałabym duży dylemat 
- Aleex
- Kontakt:
Najlepsze życzenia dla Twojej pięknej panienki z okazji Dnia Kota
Aga.
Aga.
- dagusia
Dziękujemy za życzenia
Przepraszam, że tutaj u siebie ale z braku czasu, żeby złożyć życzenia każdemu z osobna
Życzę WSZYSTKIM Waszym kociakom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta, dużo zdrowia i niekończącej się miłości <serce>
Wczoraj znalazłam ideał- to czego szukam ale niestety w Petersburgu
Cena kociaka 1000 USD i do tego ok 500 USD dostawa.... cena mnie postawiła na nogi i szukam dalej.... Tzn mam zarezerwowane ale czekam na miot a to moze byc dopiero kolo wakacji 
Przepraszam, że tutaj u siebie ale z braku czasu, żeby złożyć życzenia każdemu z osobna
Życzę WSZYSTKIM Waszym kociakom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta, dużo zdrowia i niekończącej się miłości <serce>
Mam dylemat miedzy dwoma ale jeszcze nic nie zdradzę <tańczy> troszkę tajemnicy muszę zachowaćMonic pisze:A jaki kolor bierzesz pod uwagę? Ja zawsze chciałam niebieskiego i rudego albo krwiaka, ale teraz podobają mi się również wielokolorowe także miałabym duży dylemat
- dagusia
Dzisiaj po pracy wprowadziłam PoN do jadłospisu :-) zrobiłam mieszankę 1/4 PoN i 3/4 dotychczasowej karmy applaws kitten. Troszkę się bałam ale jak gwiazda poszła jeść to zaczęła wybierać- na szczescie PoN <mrgreen> nie zapeszając wygląda na to, że będzie jej smakwać :-) Teraz obserwujemy qpala <ok>
nawet się oblizywała <lol>

brzuski pełne to można iść spać, dobranoc wszystkim

kolorowych snów

nawet się oblizywała <lol>

brzuski pełne to można iść spać, dobranoc wszystkim

kolorowych snów

- Jennefer
Piekna ta Twoja Gwiazda <zakochana> <mrgreen>
Ja mialam teraz okazje dostac od znajomej brytyjczyka, ale po pierwsze koteczka ma juz 9 miesiecy, po drugie jest niewysterylizowana a po trzecie to kotka, tak jak moja a ja wolalabym kocurka. No i nie wiem jak moja ksiezniczka by na to cos zareagowala. Ale kitunia cudna bikolorek. Eh gdyby to byl kocurek to juz bym pilowala dziure w brzuchu mojemu Mackowi :->
Ja mialam teraz okazje dostac od znajomej brytyjczyka, ale po pierwsze koteczka ma juz 9 miesiecy, po drugie jest niewysterylizowana a po trzecie to kotka, tak jak moja a ja wolalabym kocurka. No i nie wiem jak moja ksiezniczka by na to cos zareagowala. Ale kitunia cudna bikolorek. Eh gdyby to byl kocurek to juz bym pilowala dziure w brzuchu mojemu Mackowi :->
- Natashas
Bardzo rozczula mnie taki wystający skrawek języczka, gdy nasze kochane słodziaki śpiochają <serce> <serce>
<ok> trzymam kciuki za dobre qupki, bo u nas raczej nieciekawie z nimi po Ponie..
<ok> trzymam kciuki za dobre qupki, bo u nas raczej nieciekawie z nimi po Ponie..
- Monic
Słodzinko, która skradłaś mi serce, jesteś wspaniała!! Kocham, kocham kocham! Z buzi przypomina mi moją Tami, ale jednak Tami jest ciemniejsza, a Euphi ma wspaniały kolorek:-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
co za słodkie kocię, uwielbiam na nią patrzeć widać, że jest szczęśliwa u ciebie <serce> <serce> <serce>
Euphinko jesteś piękna <zakochana> <zakochana>

Euphinko jesteś piękna <zakochana> <zakochana>
- Betuś
Matko, jak ona słodko śpi <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Przesyłam caluska w łaputkę
Przesyłam caluska w łaputkę
- dagusia
Euphinka dziękuje wszystkim ciociom za komplementy
Monic Twoja tami faktycznie podobna do Eufinki- roznia się tylko kolorem, to fakt
a to oznacza, że mamy piękne kicie <zakochana>
Jennefer ja jestem cały czas w trakcie poszukiwania kocurka- na szczescie mam juz zgode <mrgreen>
Znalazłam kocurka ale w Rosji:( Czy ktoras z Was sciagała kiedys kociaka z tamtych stron? Kobietka mi napisała, że 1500USD za wszystko razem z transportem tylko to jednak spoza Uni i przyznam, ze troszke sie boje <shock> Dlaczego jak szukam to nie ma nic ciekawego na miejscu czy nawet w PL ? Albo jakos mam pecha i nie trafiłam na strone hodowli, gdzie kociaki skradły moje serca.... a gdzie ładne to wszystko zarezerwowane
Chyba, że Wy wiecie gdzie sa ladne brytki to dajcie znać
Monic Twoja tami faktycznie podobna do Eufinki- roznia się tylko kolorem, to fakt
Jennefer ja jestem cały czas w trakcie poszukiwania kocurka- na szczescie mam juz zgode <mrgreen>
Znalazłam kocurka ale w Rosji:( Czy ktoras z Was sciagała kiedys kociaka z tamtych stron? Kobietka mi napisała, że 1500USD za wszystko razem z transportem tylko to jednak spoza Uni i przyznam, ze troszke sie boje <shock> Dlaczego jak szukam to nie ma nic ciekawego na miejscu czy nawet w PL ? Albo jakos mam pecha i nie trafiłam na strone hodowli, gdzie kociaki skradły moje serca.... a gdzie ładne to wszystko zarezerwowane
Chyba, że Wy wiecie gdzie sa ladne brytki to dajcie znać