Lucek, Leoś i Jadwinia
- Izabela AD
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Za dobry domek trzymam kciuki! 
- Dominikana
Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że mała czarna kulka szybko się przyzwyczai do nowego domku <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Betuś
Piekna historia. Bedzie mu tam bardzo dobrze, jestem pewna

- Hann
Mały w nowym domu czuje się już jak u siebie :-) Mam codzienne raporty, a nawet wysłałam córkę na przeszpiegi i to całonocne <mrgreen> Furia spał z dziewczynkami, więc wytrwała z niego bestia, bo ja bym nie dała rady spać między dwoma wiercącymi się sześciolatkami <lol> Jest notorycznym podkradaczem jedzenia - u nas zwinął biały ser z talerza, świeżo usmażonego naleśnika i wypił ciepłe kakao z garnuszka stojącego na płycie, w nowym domu pożarł bitą śmietanę z gofra <mrgreen> i wielkim miłośnikiem wspinania się po zasłonach <mrgreen> Całe szczęście wszystko mu wybaczają, a "za chwilę" przeprowadzają się do nowego domu, w którym zasłon nie planują, więc nie wiem co ten mały zrobi...
Będzie się pewnie wieszał na ręcznikach <lol>
A moje koty najpierw trochę go szukały, a potem tak jakby odetchnęły z ulgą, że ta mała czarna ninja nie będzie już na nich znienacka wyskakiwała z ciemności <lol> "Odetchnięty" Lucek wygląda tak:

<mrgreen>
A moje koty najpierw trochę go szukały, a potem tak jakby odetchnęły z ulgą, że ta mała czarna ninja nie będzie już na nich znienacka wyskakiwała z ciemności <lol> "Odetchnięty" Lucek wygląda tak:
<mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Lucusiu odetchnięty, choć widzę Cię tylko na pierwszym zzdjęciu, to i tak jesteś pięknym, zgrabnym kotkiem.
<serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja teraz też widzę tylko pierwsze ale wcześniej miałam przyjemność zobaczyć wszystkie 
Na każdym Lucuś był cudny, możecie mi wierzyć <zakochana> <zakochana>
Na każdym Lucuś był cudny, możecie mi wierzyć <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Ja widze wszystkie trzy, i ostatnie, z laputa w uszku, wydaje mi sie szczegolnie slodkie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- mogg
moja Lila wygrałaby by konskurs na wieszanie się na ręcznikach !! także ten... <mrgreen> sama słopdycz!
- Hann
Oj, bo chciałam coś poprawić na picasie i wzięłam i jak ta pierdołka ostatnia skasowałam 2 zdjęcia
Jakbym nie wiedziała, że lepsze jest wrogiem dobrego <lol> Przepraszam Was za te brzydkie znaczki. Myślałam, że ich nie będzie, tylko krótki post z 1 zdjęciem, a tu tak jakoś bez sensu... No nic. Żeby Wam wynagrodzić przykrość brzydkich znaczków 2 kolejne zdjęcia mojego niebieskiego rycerza <mrgreen>

Ech... Dobrze że wymyślono wymienne pokrowce
Ech... Dobrze że wymyślono wymienne pokrowce
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>