Magnus i Madox
- Dominikana
Re: Magnus i Madox
Fajowe te sołtysowe bezdomniaczki a młody ach ...

- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję dokocenia
bezdomniaczki -choć ta nazwa do nich nie pasuje bo są bardzo zadbane :-) bardzo fajne kicie
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Leniuszek coraz piękniejszy, ohhh co to będzie za rok <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A bezdomniaczki są wspaniałe i ich przydomek hodowlany to trzeba koniecznie gdzieś zarejestrować, żeby ci go nikt nie sprzątnął <rotfl>
A bezdomniaczki są wspaniałe i ich przydomek hodowlany to trzeba koniecznie gdzieś zarejestrować, żeby ci go nikt nie sprzątnął <rotfl>
- beev
ale już urosły bezdomniaczki
piekne są <serce> <serce>
Madox rośnie jak na drożdżach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Madox rośnie jak na drożdżach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Najpiękniejsze, najbardziej zadbane bezdomniaczki jakie w życiu widziałam <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Niesamowity ogon <serce> <serce> <serce>
- Betuś
O woow, jakie zdjęcia
Te Twoje bliźniaki sa przepiękne, śliczne. Futra jak im błyszczą, ach <roll> I wiesz co? Ja to myśle, ze one znalazły juz swój dom :-)
Madox, ale Ty nasz kitę <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Te Twoje bliźniaki sa przepiękne, śliczne. Futra jak im błyszczą, ach <roll> I wiesz co? Ja to myśle, ze one znalazły juz swój dom :-)
Madox, ale Ty nasz kitę <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Mnie też trudno pogodzić się z przydomkiem tych pięknych tygrysków, jest nieadekwatn.. w przeciwieństwie do tego zaproponowanego przez Yamahę <mrgreen>
Fusiu
za Twoje dobre serduszko.
Fusiu
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Propozycję zmiany przydomku akceptuję <lol> <lol>atomeria pisze:Mnie też trudno pogodzić się z przydomkiem tych pięknych tygrysków, jest nieadekwatn.. w przeciwieństwie do tego zaproponowanego przez Yamahę <mrgreen>
Fusiuza Twoje dobre serduszko.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Nareszcie weekend
Dziewczyny, chłopaki chciały Wam coś dziś powiedzieć. Madox skromnie, bo to dzieciak, ale Magnus chyba sołtysową mowę przygotował, więc uzbrójcie się w cierpliwość <lol> <lol>
Madox:
Witam ciocie w ten sobotni poranek jestem już z Wami 3 tygodnie..
Znowu było ważenie.. dziś waga pokazała 3,25 kg <roll>

Magnus:
Ja też się przywitam.
Zastanawiacie się co u mnie?
Odkąd pojawiła się mała pchła, wszystko układa się wspaniale. Chyba był mi pisany, bo uzupełniamy się jak dwa puzzle. Gdy mamy na to ochotę, to rano i wieczorem bawimy się razem. Jeśli widzę,że on nie chce to nic na siłę. Ale on też zawsze to szanuje. Jeśli mnie zaczepia a ja nie reaguję, to idzie bawić się sam. Mądry dzieciak. Myślałem,że będzie mi wszystko zabierał. Jednak jak do tej pory wszystkim się po równo dzielimy. No fajna ta pchła i już. Nieśmiało przyznam,że czasem robię mu "nosek-nosek" choć pewnie Sołtysowi nie przystoi. Zawsze jesteśmy razem, choć każdy ma swoją przestrzeń. Najfajniej jest,gdy w środku nocy razem postanawiamy iść do panci do łóżka. Ono jest takie wieeelkie. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Pancia ostatnio namawia mnie, abym przypomnial sobie o półkach i wysokich miejscówkach. No a po co mi to skoro mały jest na dole.. to ja też chcę. Tu usiadłem na chwilę, bo widziałem jak Pancia tam się coś stara robić. To pomyślałem, że przysiądę i posołtysuję

Madox:
Witam ciocie w ten sobotni poranek jestem już z Wami 3 tygodnie..
Znowu było ważenie.. dziś waga pokazała 3,25 kg <roll>

Magnus:
Ja też się przywitam.
Zastanawiacie się co u mnie?
Odkąd pojawiła się mała pchła, wszystko układa się wspaniale. Chyba był mi pisany, bo uzupełniamy się jak dwa puzzle. Gdy mamy na to ochotę, to rano i wieczorem bawimy się razem. Jeśli widzę,że on nie chce to nic na siłę. Ale on też zawsze to szanuje. Jeśli mnie zaczepia a ja nie reaguję, to idzie bawić się sam. Mądry dzieciak. Myślałem,że będzie mi wszystko zabierał. Jednak jak do tej pory wszystkim się po równo dzielimy. No fajna ta pchła i już. Nieśmiało przyznam,że czasem robię mu "nosek-nosek" choć pewnie Sołtysowi nie przystoi. Zawsze jesteśmy razem, choć każdy ma swoją przestrzeń. Najfajniej jest,gdy w środku nocy razem postanawiamy iść do panci do łóżka. Ono jest takie wieeelkie. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Pancia ostatnio namawia mnie, abym przypomnial sobie o półkach i wysokich miejscówkach. No a po co mi to skoro mały jest na dole.. to ja też chcę. Tu usiadłem na chwilę, bo widziałem jak Pancia tam się coś stara robić. To pomyślałem, że przysiądę i posołtysuję