Gigi aka Silver Surprise
- dagusia
Re: Gigi aka Silver Surprise
<pokłon> <pokłon> <pokłon> dzieki za informacje <pokłon> <pokłon> <pokłon> dzisiaj całą niedziele spedzam na poszukiwaniu <mrgreen>
- sarunia28
Gigi jest piekny po kastracji pieknie wyglada. Ale jest duzo ciemniejszy od KIty . Nasza tez miala problemy z waga odkad dostala pierwsza rujke schudla prawie kg w ciagu 4 miesiecy, nic nie jadla tylko byl ciagly koncert od 2 tyg jest na blokadzie i juz przytyla 400g
Pozdrawiamy cudnego Kota <zakochana> Un
Pozdrawiamy cudnego Kota <zakochana> Un
- Dominikana
Moje także <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>Molly pisze:Ooo, a ja tu chyba nigdy nie byłam, co za karygodny błąd
A tutaj czarne diablę się pojawia - szkoda, że rzadko, ale każdy czarny kot kradnie moje serducho <serce>
Pozdrawiam serdecznie <mrgreen>
- Olamakota
"Nie dość, że nie mają czasu porządnie się pobawić...
...to jeszcze mokrymi łapami głaszczą, że niby wiosna przyszła i z tyłka mi się sypie."
Pozdrawiamy
...to jeszcze mokrymi łapami głaszczą, że niby wiosna przyszła i z tyłka mi się sypie."
Pozdrawiamy
- Betuś
Giguś jestes śliczny <zakochana>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Oj, biedaczysko <lol> <serce>
- Izabela AD
....i z tyłka mi się sypie."
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> u nas to samo...
Miziamy Gigusiu....
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> u nas to samo...
Miziamy Gigusiu....
- Natashas
Piękny koteczek
Z tym sypaniem ehh nie jesteś sam przystojniaku <mrgreen>
Z tym sypaniem ehh nie jesteś sam przystojniaku <mrgreen>
- Olamakota
Udało mi się dziś natknąć na kuriera z Zooplusa, toteż cyknęłam mini-relację.. Foty marnej jakości, ale przynajmniej jest jakaś akcja
Inspektor Gadget: "Takie paczki to my lubimy.. Co tam kupiłaś...?"
"Sprawdzimy, sprawdzimy..."
"Ta rura niczego sobie..." -drapu-drapu- "...może być."
"Wszystko to Mama fajne, ale najlepsze i tak jest pudło - chyba z niego nie wyjdę."
"...NIGDY."
...po 20min.
Drapak jest MEGA prosty lecz funkcjonalny.. wpadłam nań w promocji za jedyne 35euro - wysokość 1,20m, sizal grubości 1cm, grzechotki i piórka, no super. Gigi wspina się po nim niczym małpka po drzewie i poluje na grzechoczący zwis
Forumowiczkom z Irlandii polecam robienie zakupów na niemieckim zooplus.de - taniej, nieco większy wybór, ciekawsze promocje i o dziwo paczki szybciej dochodzą.. darmowa przesyłka dopiero od zamówienia za 100euro, ale za tę kwotę można nabyć produkty, które na zooplus.ie kosztowałyby około 130euro.
...a teraz muszę się zastanowić gdzież ten pień postawić... chyba sprzedam bieżnię.. i tak tylko ciuchy na niej wiszą <oops>
Pozdrawiamy <zakochana>
Inspektor Gadget: "Takie paczki to my lubimy.. Co tam kupiłaś...?"
"Sprawdzimy, sprawdzimy..."
"Ta rura niczego sobie..." -drapu-drapu- "...może być."
"Wszystko to Mama fajne, ale najlepsze i tak jest pudło - chyba z niego nie wyjdę."
"...NIGDY."
...po 20min.
Drapak jest MEGA prosty lecz funkcjonalny.. wpadłam nań w promocji za jedyne 35euro - wysokość 1,20m, sizal grubości 1cm, grzechotki i piórka, no super. Gigi wspina się po nim niczym małpka po drzewie i poluje na grzechoczący zwis
Forumowiczkom z Irlandii polecam robienie zakupów na niemieckim zooplus.de - taniej, nieco większy wybór, ciekawsze promocje i o dziwo paczki szybciej dochodzą.. darmowa przesyłka dopiero od zamówienia za 100euro, ale za tę kwotę można nabyć produkty, które na zooplus.ie kosztowałyby około 130euro.
...a teraz muszę się zastanowić gdzież ten pień postawić... chyba sprzedam bieżnię.. i tak tylko ciuchy na niej wiszą <oops>
Pozdrawiamy <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Kocham Gigiego <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Drapak wygląda rewelacyjnie i widać, że się spodobał, prawie tak jak karton <rotfl> <rotfl>
Drapak wygląda rewelacyjnie i widać, że się spodobał, prawie tak jak karton <rotfl> <rotfl>