Effy i Tori :)
- dagusia
Re: Effy i Tori :)
Piękne kociaste <zakochana> <zakochana>
U mnie też po woli zaczyna robic sie sezon na zrzucanie futra
U mnie też po woli zaczyna robic sie sezon na zrzucanie futra
- Molly
Jaki mam zapierdziel w pracy ... nie ogarniam. Za tydzień goście z 3 krajów przyjeżdżają, puściłam projekt w tym tygodniu w Erasmusie plus. Nieprzespane noce i totalny nieogar.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Molly życzę Ci więcej wolnego czasu i wypoczynku :-)Molly pisze:Jaki mam zapierdziel w pracy ... nie ogarniam. Za tydzień goście z 3 krajów przyjeżdżają, puściłam projekt w tym tygodniu w Erasmusie plus. Nieprzespane noce i totalny nieogar.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Współczuję....długo tak będziesz miała?
- yamaha
- Genius Loci
Oj, <ok> <ok> <ok> zeby sie wszystko potoczylo, jak chcesz
- Molly
Nie wiem jak długo, do końca marca na pewno.
Koty pieszczot się domagają, a ja nie mam kiedy się nimi zająć. Więc nocy odbierają swoje należne - no to się spać nie da, albo mnie bukor wygniecie i wymiętosi, albo Effy przyjdzie kołdrę przestawiać, żeby sobie miejscówkę ukręcić. A ja oczywiście na wszystko im pozwalam, więc lada chwila nauczę moje koty, że nie muszę wcale spać, bo widać nie potrzebuję <diabeł>
Koty pieszczot się domagają, a ja nie mam kiedy się nimi zająć. Więc nocy odbierają swoje należne - no to się spać nie da, albo mnie bukor wygniecie i wymiętosi, albo Effy przyjdzie kołdrę przestawiać, żeby sobie miejscówkę ukręcić. A ja oczywiście na wszystko im pozwalam, więc lada chwila nauczę moje koty, że nie muszę wcale spać, bo widać nie potrzebuję <diabeł>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Głaski dla ślicznych dziewczynek przesyłam
Dla Effy szczególnie z powodu 3 latek, a dla Buki szczególnie, że oczko już zdrowe <mrgreen>
Dla Effy szczególnie z powodu 3 latek, a dla Buki szczególnie, że oczko już zdrowe <mrgreen>
- Ajka
I co te kotki z nami robią <mrgreen> każda z nas chciałaby zachować jakąś dyscyplinę dla Nich a one i tak robią co Im się podoba <lol> ale jak tu je nie kochać i nie pozwalać Im na wszystko jak są taaaaaaaakie cudowne <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Molly ... powodzonka w pracy i oddechu ... <ok>
a dziewczyny kochane są ... i mądre ... niech kręcą te miejscówki ile się da ... <lol>
a dziewczyny kochane są ... i mądre ... niech kręcą te miejscówki ile się da ... <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękne dziewczynki <serce> <serce> i więcej wolnego czasu życzę :-)