Podstawową cechą każdej dobrej podkładki pod mysz jest jej przylepność do kociego futra mam to saaamo,
chłopaki pewnie zadowoleni z poduszki na biurku,jakiż to miły pomysł,musisz mieć ogromne biurko,mimbla
Dracanka pisze: chłopaki pewnie zadowoleni z poduszki na biurku,jakiż to miły pomysł,musisz mieć ogromne biurko,mimbla
Od ściany do ściany, deska dla dwóch osób i jednego kota. Drugi zwykle spoczywa na parapecie nad biurkiem <lol> Także równie dobrze moglibysmy mieszkać w kawalerce, bo i tak gnieciemy się wszyscy na kupie <lol>
To ja muszę chyba poprosić Magdę i Mirka, żeby zaprzestali takich szkoleń, bo dzisiaj naszej Fibi piłka utknęła około 4,30 w nocy <diabeł> i nie dała za wygraną. Tak długo się wydzierała, że posłusznie padłam na kolana i z latarką nurkowałam pod łóżkiem.
Renia pisze:To ja muszę chyba poprosić Magdę i Mirka, żeby zaprzestali takich szkoleń, bo dzisiaj naszej Fibi piłka utknęła około 4,30 w nocy <diabeł> i nie dała za wygraną. Tak długo się wydzierała, że posłusznie padłam na kolana i z latarką nurkowałam pod łóżkiem.
Ja tu stanę obronie Magdy i Mirka, bo gdyby tak było, to Elmo też by tak robił. Ewidentnie jest to zasługa Ivetki, w końcu i nasze F-koty i Nelka mają różnych ojców, ale mamuska ta sama <lol> Genyyyyyy
Renia pisze:Mimbla szukaj zdjęć do kalendarza
Wielkanocny Ozz z jajkiem i wywalonym językiem na kwiecień może być? <lol>
A podkładkę myszową mam dlatego, że ma żelową górkę pod nadgarstek. Włochatą żelową górkę...