Kaya & Tyson
- Dominikana
Re: Kaya & Tyson
Śliczna jest ta parka <zakochana> <zakochana> <zakochana> a Taysonek ... <serce>
<serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
och jakie one cudne!
piękne. Taysonek z wywalonym brzucholem jest do schrupania <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wspaniałe te zdjęcia. Aż się serce raduje <ok> <ok> <ok>
piękne. Taysonek z wywalonym brzucholem jest do schrupania <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wspaniałe te zdjęcia. Aż się serce raduje <ok> <ok> <ok>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Kochane moje <serce> dziekuje Wam wszystkim za komplementy dla kotków
Jutro mija mi 4 tydzien postu warzywnego, jeszcze 2 <tańczy>
Samopoczucie na warzywkach jest wspaniałe
Tylko czasu duzo w kuchni spedzam na przygotowywaniu potraw, zaraz ide barszcz czerwony doprawiac <roll>
Dobrej nocy
Jutro mija mi 4 tydzien postu warzywnego, jeszcze 2 <tańczy>
Samopoczucie na warzywkach jest wspaniałe
Tylko czasu duzo w kuchni spedzam na przygotowywaniu potraw, zaraz ide barszcz czerwony doprawiac <roll>
Dobrej nocy
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kasiu zazdroszczę Ci siły woli :-)
Ja to nawet jak sobie postanowię, to zawsze się złamię na widok czegoś czego nie powinnam zjeść :-) Postanowiłam sobie, że nie będę jeść słodyczy i jak ich nie mam w zasięgu reki jest ok :-)
Wystarczyło, że klientka wczoraj przyniosła mi czekoladę... i co? I wciągnęłam całą...
Eh....
Ja to nawet jak sobie postanowię, to zawsze się złamię na widok czegoś czego nie powinnam zjeść :-) Postanowiłam sobie, że nie będę jeść słodyczy i jak ich nie mam w zasięgu reki jest ok :-)
Wystarczyło, że klientka wczoraj przyniosła mi czekoladę... i co? I wciągnęłam całą...
Eh....
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A nie myślałaś, żeby przy warzywkach zostać?Kasik pisze: Jutro mija mi 4 tydzien postu warzywnego, jeszcze 2 <tańczy>
Samopoczucie na warzywkach jest wspaniałe![]()
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Moje dwa ulubione koteczki <zakochana> <zakochana> one są z każdym dniem są coraz fajniejsze no tylko je kochac i podziwiać
<serce> <serce> no ,a fotki to juz w ogóle słów brak
No moze na samych warzywkach to ciężko :-) ale bez mięcha bardzo polecam

No moze na samych warzywkach to ciężko :-) ale bez mięcha bardzo polecam
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu, ja też kocham i slodycze i niezdrowe jedzonko, niestetyasiak pisze:Kasiu zazdroszczę Ci siły woli :-)
Wystarczyło, że klientka wczoraj przyniosła mi czekoladę... i co? I wciągnęłam całą...![]()
Eh....
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Monia, chcialabym bo wiem, jak szkodliwe jest mięso, calkiem pewnie mi sie nie uda go odstawic, ale w znacznej mierze z pewnoscia. generalnie musze duzo rzeczy wykluczyc z jadlospisu, przede wszystkim mleko <hm>MoniQ pisze:A nie myślałaś, żeby przy warzywkach zostać?Kasik pisze: Jutro mija mi 4 tydzien postu warzywnego, jeszcze 2 <tańczy>
Samopoczucie na warzywkach jest wspaniałe![]()
DanusiuDanusia pisze:Moje dwa ulubione koteczki <zakochana> <zakochana> one są z każdym dniem są coraz fajniejsze no tylko je kochac i podziwiać![]()
![]()
<serce> <serce> no ,a fotki to juz w ogóle słów brak
![]()
![]()
No moze na samych warzywkach to ciężko :-) ale bez mięcha bardzo polecam![]()
No na samych warzywkach to ja nie ujade, ale juz sie ciesze na mysl o kaszy, ryzu i jakiejs kromeczce, w swieta jeszcze nie poszaleje, ale jajko i kasze bede mogla juz jesc, mniam. No i w koncu wypije kawe, nie beda to ilosci jak poprzednio, ale jedna dziennie zeby wejsc w błogostan <roll>
- Betuś
Kasiu, przepiękne robisz zdjecia, a że koty sa śliczne to wiadomo nie od dzis <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Podziwiam Twoją silną wolę <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Głaski dla przepięknych kociaków

Głaski dla przepięknych kociaków