Magnus i Madox
- Monic
Re: Magnus i Madox
Oj tak aportowanie jest świetne, u mnie Tami sobie upodobała aportowanie o 1 w nocy, ale to takie fajne jest, że mi to nie przeszkadza i rzucam w środku nocy rozespana:-D
Na takie spojrzenie to każdy zmięknie, a jak dwoje par oczu tak patrzy to już w ogóle dasz im wszystko;-) Wymiziaj ode mnie biały i rudy brzuszek!:-)
Na takie spojrzenie to każdy zmięknie, a jak dwoje par oczu tak patrzy to już w ogóle dasz im wszystko;-) Wymiziaj ode mnie biały i rudy brzuszek!:-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Chłopcy <zakochana> <zakochana>
Asiu, jak sprawdza się fontanna?
Czy jest mocno stabilna? Chociaż jak mój Kacperek przestawia LK, to chyba żadna dla niego już nie będzie problemem <lol> Ile wchodzi w nią wody?
Czy jest mocno stabilna? Chociaż jak mój Kacperek przestawia LK, to chyba żadna dla niego już nie będzie problemem <lol> Ile wchodzi w nią wody?
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Slodkie Misie

Slodkie Misie
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Fontanna jest super. Madox od niej nie odchodzi, bo uwielbia pić z kranu. Bałam się ją kupić, bo opinie ma takie sobie.asiak pisze:Chłopcy <zakochana> <zakochana>
Ale jestem zadowolona. Głośność jest do zaakceptowania przy tej cenie. W dzień na prawdę nie sprawia problemu. U mnie stoi w pokoju chłopaków, więc na noc też nie wyłączam. Strumień regulowany, podkładki silikonowe, więc fontannę nie da się przestawić. Do tej wersji Platinum wchodzi dokładnie 5 l wody, więc fontanna jest stabilna. Posiada 2 filtry, ukryte w środku. No i skończyło się proszenie o otwarcie kranu.
Mam też druga fontannę, Poidełko Catit Design Fresh & Clear, którą z kolei uwielbia Magnus. Ją jest o wiele łatwiej przestawić.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No i dawno nie pokazywany seniorek. Fusiu rozpoczął wiosenne obchody ogródka. Nasza ślepuga nie odpuszcza, codzienne zwiedzanie ogrodu musi być! Wielkimi krokami zbliża się dzień, kiedy Fusiaczek zacznie 18 rok życia
Moje najsłodsze serduszko:

Zdrowie dziadzia raz lepiej, raz gorzej. W tym wieku powoli wszystko staje się trudniejsze...
Moje najsłodsze serduszko:

Zdrowie dziadzia raz lepiej, raz gorzej. W tym wieku powoli wszystko staje się trudniejsze...
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Fusiu, Fusieńku, jak dobrze Cię widzieć <zakochana> I zdrówka, koteńku, niech wszystkie Twoje dni będą maksymalnie komfortowe 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
ozon pisze:Fusiu, Fusieńku, jak dobrze Cię widzieć <zakochana> I zdrówka, koteńku, niech wszystkie Twoje dni będą maksymalnie komfortowe
Asieńko, wiedziałam,że będziesz
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Fusiulku kochany, dużoooo zdrówka ci życzę <ok> <ok> <ok>
Co do fontanny, 5 litrów to rzeczywiście dużo, może się skuszę :-)
Co do fontanny, 5 litrów to rzeczywiście dużo, może się skuszę :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Chyba się powtarzam, ale super masz chłopaków <zakochana> <zakochana>
Jak patrzę na Fusia to staje mi przed oczyma moja kochana psina, też ślepa ale codziennie musiała zrobić obchód.Tak w takim wieku nawet picie z miski sprawia problem
Przepraszam , ale tak mnie widok Fusia rozczulił
Żeby życie sprawiało mu jak najmniej problemów i bólu <ok> <ok> <ok>
Jak patrzę na Fusia to staje mi przed oczyma moja kochana psina, też ślepa ale codziennie musiała zrobić obchód.Tak w takim wieku nawet picie z miski sprawia problem
Przepraszam , ale tak mnie widok Fusia rozczulił
Żeby życie sprawiało mu jak najmniej problemów i bólu <ok> <ok> <ok>