Hugo & Maniuś
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Hugo Kocia Charyzma PL
Śliczna małpiatka <lol>
- Aleex
- Kontakt:
dagusiu - kupiłam do na zooplusie: http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/285684dagusia pisze:Huguś z dnia na dzień robi się coraz piękniejszy <zakochana> Piękne futerko do kochania <zakochana>
A co do tego drapaka, to była jakas promocja? znowu cos ominęłam ??Bo jestes już kolejną osoba, ktora go nabyła w ostatnim czasie... albo to jakis zbieg okolicznosci
Cena jest chyba stała, ale całkiem atrakcyjna
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Zwinny jak malpka na nowym drapaczku <shock>
Śliczny jest <serce> <serce> <serce>
Śliczny jest <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaka wiewiórka z Hugusia <mrgreen> 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Whoa, wiewiórka z niego pierwszorzędna, zarówno pod względem zwinności i wspinania się, jak i puchatości ogona
<zakochana> 
- Dominikana
Fajowy ten drapaczek :-) Huguś daje radę :-) Śliczny <serce> <serce> <serce>
- beev
ale on się zmienił, taki duży chłopak i jaki spryciarz na tym drapaku <serce> <serce> <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Hugo po prostu nieoczekiwanie wydoroślał <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
A drapak stał się ulubionym miejscem do wspinana się i rozciągania <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A drapak stał się ulubionym miejscem do wspinana się i rozciągania <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajny ten drapak
Hugo świetnie sobie poradził ze wspinaczką <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Dziewczyny - i znów miałyście rację <!> <!> <!> <!> <aniołek> <aniołek> <aniołek>
Miejsce akcji - dziś 4.25 łóżko
Bohaterowie - śpiąca pańcia (czyli ja) i Huguś
Wydarzenia - Hugo wskakuje na łóżko, opiera przednie łapki o mój brzuch i ..... zaczyna UGNIATAĆ <!> <!> <!> <!> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <aniołek> <aniołek> <aniołek>
Obudziłam się w ciągu sekundy, leżę bez ruchu i tylko delikatnie głaszczę Skarba.
Skarb zeskakuje, idzie do kuchni (pańcia za nim) i kładzie się na podłodze. Pańcia pada na kolana i mizia kota <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Huguś daje się wycałować w łepek, podrapać po brzuszku, wyczochrać sobie futerko.
Wszystko trwa 15 minut, potem kocio ma dość i idzie spać, pańcia też, ale z wrażenia usnąć nie może.
Leży i myśli - dlaczego Huguś bywa miziasty tak rzadko i tylko nad ranem????
I już wie <!> <!> <!> - Bo Huguś ma nadzieję, że pańcia po obudzeniu się nie będzie o niczym pamiętać i pomyśli, ze jej się wszystko przyśniło, a Hugo zachowa swój wizerunek twardego macho. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Miejsce akcji - dziś 4.25 łóżko
Bohaterowie - śpiąca pańcia (czyli ja) i Huguś
Wydarzenia - Hugo wskakuje na łóżko, opiera przednie łapki o mój brzuch i ..... zaczyna UGNIATAĆ <!> <!> <!> <!> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <aniołek> <aniołek> <aniołek>
Obudziłam się w ciągu sekundy, leżę bez ruchu i tylko delikatnie głaszczę Skarba.
Skarb zeskakuje, idzie do kuchni (pańcia za nim) i kładzie się na podłodze. Pańcia pada na kolana i mizia kota <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Huguś daje się wycałować w łepek, podrapać po brzuszku, wyczochrać sobie futerko.
Wszystko trwa 15 minut, potem kocio ma dość i idzie spać, pańcia też, ale z wrażenia usnąć nie może.
Leży i myśli - dlaczego Huguś bywa miziasty tak rzadko i tylko nad ranem????
I już wie <!> <!> <!> - Bo Huguś ma nadzieję, że pańcia po obudzeniu się nie będzie o niczym pamiętać i pomyśli, ze jej się wszystko przyśniło, a Hugo zachowa swój wizerunek twardego macho. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>