Hugo & Maniuś
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Hugo Kocia Charyzma PL
<serce> <serce> <serce>
<lol>
Czasami też myślę jak Ty ,że mój Xavier boi się, że opinia macho legnie w gruzach <lol>
<lol>
Czasami też myślę jak Ty ,że mój Xavier boi się, że opinia macho legnie w gruzach <lol>
- Aleex
- Kontakt:
Takie to są te nasze niemiziaste chłopaki
<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
- alakin
<lol> <lol> <lol>
popłakałam sie
świetna opowieść !
Ach te koty, wszystko im wolno. Jak Mnie ktoś obudzi o 4:30 ZABIJE !..... każdego ! Tylko nie mojego kochanego misia <zakochana> <mrgreen>
popłakałam sie
świetna opowieść !
Ach te koty, wszystko im wolno. Jak Mnie ktoś obudzi o 4:30 ZABIJE !..... każdego ! Tylko nie mojego kochanego misia <zakochana> <mrgreen>
- Aleex
- Kontakt:
No właśnie. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że do dzieci aż tak ochoczo nie wstawałam jak do Hugusia <lol> <lol> <lol> <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ja też rano do koteczka wstaję ... nawet czasem to właśnie on prowadzi mnie do pokoju córki bo jej kołdra spadła <shock>Aleex pisze:No właśnie. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że do dzieci aż tak ochoczo nie wstawałam jak do Hugusia <lol> <lol> <lol> <lol>
- Aleex
- Kontakt:
No proszę, jaki opiekuńczy <serce>
A mój Huguś systematycznie urządza mi pobudki o 4-5 rano. Miauczy i domaga się puszeczki. Dostaje jedzonko, chwilka głaskania - on je, a ja wracam do łózka <lol> <lol> <lol> <lol>
A mój Huguś systematycznie urządza mi pobudki o 4-5 rano. Miauczy i domaga się puszeczki. Dostaje jedzonko, chwilka głaskania - on je, a ja wracam do łózka <lol> <lol> <lol> <lol>
- dagusia
Ja z tymi pobudkami mam podobnie- gwiazda przychodzi, włącza warkotka, ktory oznacza weź głowę z MOJEJ poduszki, trzeba ją przytulić, chwile pomiziac i śpimy dalej
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Aleex pisze:No proszę, jaki opiekuńczy <serce>
ja tez właśnie tak robię i nawet wole 4 czy 5 niż za 5.45 :-) bo o 6 -6.30 muszę i tak wstać <mrgreen>
- Aleex
- Kontakt:
Widzisz - myślimy podobnie. <lol> <lol> <lol> <lol>
Ja nigdy nie sądziłam, że przyzwyczaję się do wstawania o 4-5 rano po to, by nakarmić kota, który ma miseczkę napełnioną suchą karmą, ale domaga się puszki <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Ja nigdy nie sądziłam, że przyzwyczaję się do wstawania o 4-5 rano po to, by nakarmić kota, który ma miseczkę napełnioną suchą karmą, ale domaga się puszki <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aleex w taki sposób wychowasz sobie kociego terrorystę. Absolutnie nie powinno się kotu dawać jedzenia, jak on rano budzi o takich porach. To tylko umocni go w przekonaniu, że trzeba budzić o takich porach, albo i jeszcze wcześniej. Ja nigdy nie daję jedzenia zaraz po przebudzeniu, tylko najpierw idę do łazienki, ubieram się, a na samym końcu zabieram się za miski. Dzięki temu moje koty nigdy nie upominają się o jedzenie i nie budzą rano. Tobi fakt, o 6.00 zaczyna sobie łazikować, więc to słyszę, ale nie budzi, żeby mu jedzenie dawać.