Moje kotki Baziu i Tymuś
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Moje kotki Baziu i Tymuś
Mega całuski w ten słodki brzuszek <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> bo ja uwielbiam łaputki i brzuszki <lol> też taki mam
<lol>

- dagusia
Jak patrze na zdjecie Tymusia w koszyku przypomniała mi sie reklama M&M "pakuj się do miski". Kocinka sie ładnie wpakowała i śpi sobie smacznie <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Pańcia śmiga po różnych wątkach , a w swoim co ? wpis z 8 marca 
- Bazylia
- Kontakt:
Łoj, łoj nie bijta.
Ja nie mam daru tak interesującego opisywania moich najsłodszych kociołków jak niektóre z Was / np. PyzowePany <lol> /. Jednak czytać lubię, oj lubię i dlatego zaglądam wszędzie <oops> . Mogę jedynie pokazać moje kochane misiaki. W ostatnim okresie Tymuś prawie zrezygnował z mokrej karmy, nawet nie zawsze mięsko je. Zostal tylko z PoNem. Jest radosny, biega, jęczy żeby się z nim bawić, więc chory nie jest. Czemu tak
? Baziu za to stale KOCHA jeść wszystko. <lol>
[/URL
[URL=www.fotosik.pl]

Baziowi trudno robić zdjęcia. Jest wyjątkowo delikatny, b.spokojny. Kocha nas niesamowicie, jest blisko ale lekko z boku. <zakochana>
[/URL[URL=www.fotosik.pl]

Baziowi trudno robić zdjęcia. Jest wyjątkowo delikatny, b.spokojny. Kocha nas niesamowicie, jest blisko ale lekko z boku. <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Kotom również zmieniają się preferencje smakowe :-) Moj kot praktycznie został tylko na PoNie i też jest szczęśliwyBazylia pisze:W ostatnim okresie Tymuś prawie zrezygnował z mokrej karmy, nawet nie zawsze mięsko je. Zostal tylko z PoNem. Jest radosny, biega, jęczy żeby się z nim bawić, więc chory nie jest. Czemu tak? (...)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Bazylio
takie piękne masz koty <zakochana> <zakochana> , a tak rzadko jej pokazujesz.Należy Ci się manto 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudne pozy wyprawiają te Twoje futerka <mrgreen>

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Sliczne fotki
(jak mowisz, ze nie umiesz ladnie o nich pisac, to... wstawiaj po prostu mnostwo zdjec, bo te robisz fajne <lol> <lol> <lol> )
(jak mowisz, ze nie umiesz ladnie o nich pisac, to... wstawiaj po prostu mnostwo zdjec, bo te robisz fajne <lol> <lol> <lol> )
- Beate
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:<zakochana> <zakochana> <zakochana> Sliczne fotki
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Przesłodkie ,prześliczne misiaczki <zakochana> <zakochana> <zakochana> aż się buzia sama do nich usmiecha <serce>
<serce> <serce>