Moje kotki Baziu i Tymuś
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Moje kotki Baziu i Tymuś
Pięknoty <zakochana> <zakochana>
A pisaneczka w koszyczku <zakochana>
A pisaneczka w koszyczku <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O mamo, pierwsze i ostatnie zdjęcie mnie powaliło
<zakochana>
<zakochana> Kocham takie grube białe łaputy <serce>
Obłędni są

Obłędni są
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
To jest to co ja kocham najbardziejMoniQ pisze:O mamo, pierwsze i ostatnie zdjęcie mnie powaliło<zakochana>
<zakochana> Kocham takie grube białe łaputy <serce>
![]()
Obłędni są![]()
![]()
MoniQ
- Hann
Piękne masz koty Aniu <zakochana> Tymuś i ten jego jak pociapany śmietanką pysiolek jest po prostu ach <zakochana>
- Bazylia
- Kontakt:
Dziękuję Dziewczynki za ciepłe słowa o misiakach
. Jestem w nich naprawdę zakochana. Może dlatego, że nie mamy dzieci, może dlatego, że stopień zarażenia brytozą jest wysoki <lol> <lol> <lol> .
Baziu jest niesamowicie delikatny, nie lubi na rękach, nie lubi na kolankach. Jest BARDZO spokojny, leniwy, ciężko mu się ruszyć nawet do zabawy. Ma swoje pory na gonitwy z Tymciem, Zawsze ofiarnie go wylizuje, ale nie musi być kolo niego stale. To samotnik. Najbliżej mnie jest rano. Siada przy glowie i bardzo głośno traktoruje - wtedy można go głaskać.
<zakochana> <zakochana> <zakochana> .Ostatnio, jak za czasów maleńkości znów raniutko kładzie mi się na klatce piersiowej <serce> <serce>.
Baniuś kocha jeść, muszę uważać bo zje swoje i Tymcia i jeszcze by coś chrupnął.
Mój rudasek ma wyjątkowo chudy / jakby nie brytyjski / ogonek.
Tymcio to wielki dzidziuś i z zachowania i z wyglądu
. Ma dość płaski pysio / ja mówię, że jak egzotyk, ale pewnie nie :-) /.Wielkie, okrągłe, słodkie oczyska i buzia w plamach "ze śmietany"
Jest radosny, można go wziąć na ręce i przytulić. Nawet dość długo tak wytrzyma. Ma inne futro niż Baziu - pluszowe i b.gęste, chce się go cały czas głaskać.
<serce> Tymuś GADA cały czas / nieraz nam to bokiem wyłazi <rotfl> , ale ja zawsze odpowiadam. Jęczy, woła do zabawy. Kocha bardzo Baziula, podchodzi, traca, ociera się, wącha, podstawia się do lizania i szczęśliwy zasypia.
Codziennie rano przychodzi do łóżka i kladzie się na mnie.
W sumie oba są trochę bardziej moje a TŻ zazdraszcza. <mrgreen> <diabeł>
Chyba będziecie miały mnie dość na rok......

Baziu jest niesamowicie delikatny, nie lubi na rękach, nie lubi na kolankach. Jest BARDZO spokojny, leniwy, ciężko mu się ruszyć nawet do zabawy. Ma swoje pory na gonitwy z Tymciem, Zawsze ofiarnie go wylizuje, ale nie musi być kolo niego stale. To samotnik. Najbliżej mnie jest rano. Siada przy glowie i bardzo głośno traktoruje - wtedy można go głaskać.
Baniuś kocha jeść, muszę uważać bo zje swoje i Tymcia i jeszcze by coś chrupnął.
Mój rudasek ma wyjątkowo chudy / jakby nie brytyjski / ogonek.
Tymcio to wielki dzidziuś i z zachowania i z wyglądu
Codziennie rano przychodzi do łóżka i kladzie się na mnie.
W sumie oba są trochę bardziej moje a TŻ zazdraszcza. <mrgreen> <diabeł>
Chyba będziecie miały mnie dość na rok......

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja tam nie mam dość <lol> Proszę o jeszcze :-) Pięknie opisujesz swoje koteczki :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Pisz, pisz ja bardzo lubię czytać takie cieplutkie i wspaniałe opisy kocich skarbów <serce> <serce>
Kocurki masz CUDNE ja mam babę indywidualistkę ( też trochę samotnicę) która kocha tylko mnie i na swój sposób jest to
kupiła mnie Kaluta razem z butami no jak nie kochac takich wspaniałych koteczków ,tylko je kochać ze wszystkimi ich przywarami i dziwnymi zachowaniami .
Przesłodkie mają pycholki Baziulek i Tymuś <zakochana> <zakochana> misiaki kochane
<serce> <serce>
Kocurki masz CUDNE ja mam babę indywidualistkę ( też trochę samotnicę) która kocha tylko mnie i na swój sposób jest to
Przesłodkie mają pycholki Baziulek i Tymuś <zakochana> <zakochana> misiaki kochane
- Natashas
Cudownie opisane koteczki
A jakie misie <zakochana> Fajne rudaski jesteście <mrgreen>
A takie leżące żabki to kocham <serce> <serce>
A jakie misie <zakochana> Fajne rudaski jesteście <mrgreen>
A takie leżące żabki to kocham <serce> <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> chłopaki słodziaki