Lucek, Leoś i Jadwinia
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Jakoś mniej posępny niż zwykle na tych zdjęciach
<zakochana> 
- Hann
Chińczy by nie odróżnił <lol> Kiedyś czytałam, że tak jak my nie odróżniamy jednego Chińczyka/Indianina/Eskimosa od drugiego, tak oni nas nie są w stanieMoniQ pisze:O rany, powiedziałabym nawet że bardzo podobna![]()
Ups... Zburzyłam jego wizerunek mrocznego rycerza... <lol>Beate pisze:Jakoś mniej posępny niż zwykle na tych zdjęciach<zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> Nawet Mroczni Rycerze moga miec w zyciu chwile slabosci przeciez <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Lucek jest nieziemski <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cóż za słodycz <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>Hann pisze:
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No bez jaj. Ostatnie zdjęcia w kwietniu....
Czy pani Hann ma coś na swoją obronę?
Czy pani Hann ma coś na swoją obronę?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ooooo, a ja już przybiegła Hanie witać, a to Monia z czelusci wątek wykopala :->
Gdzie Wy się podziewacie <diabeł> <yamaha>
Gdzie Wy się podziewacie <diabeł> <yamaha>
- beev
Ja za Kasikiem przebiegłam zobaczyć moja ulubienice i jej braciszkow a tu
<yamaha> <yamaha> <yamaha>
- Hann
Jestem
Przepraszam, wciągnęło mnie całe morze obowiązków, co zbiegło się z tym że dopadło mnie jakieś straszne nie-chce-mi-się i jak już miałam wolną chwilę to kładłam się z książką i przepadałam dla wszystkich i wszystkiego naokoło, może poza kotami, bo jak wiadomo one się zawsze pięknie odnajdują w nic nie robieniu <mrgreen> Nawet raz w chwili ostatecznego wyczerpania wszystkim wzięłam dzień urlopu, męża wysłałam do pracy, dzieci do szkoły i przedszkola, i przez cały Boży dzień leżałam na tarasie z książką i kotami i było nam bardzo dobrze
Koty są straszliwie zadowolone, bo jest ciepło i kiedy tylko mogą siedzą na swoim ulubionym tarasie :-) Mają się świetnie, zdrówko im dopisuje, Leoś tylko złapał jakąś oczną bakterię i całymi tygodniami latałam za nim z kroplami. Ale był bardzo dzielny i teraz znów ma oczy cudne i zezowate <mrgreen> Jadwinia się kłaczy nieludzko na brzuszku, jak zawsze kiedy jest ciepło, więc co jakiś czas obcinamy brzuszek na jeżyka. Lucek mimo wieku zdaje się najmniej problemowy z całego towarzystwa
30 maja miał 10. urodzinki
więc dzisiaj On <oops>

A teraz biegnę zobaczyć co u Was i u Waszych cudnych kociastych <zakochana>
Koty są straszliwie zadowolone, bo jest ciepło i kiedy tylko mogą siedzą na swoim ulubionym tarasie :-) Mają się świetnie, zdrówko im dopisuje, Leoś tylko złapał jakąś oczną bakterię i całymi tygodniami latałam za nim z kroplami. Ale był bardzo dzielny i teraz znów ma oczy cudne i zezowate <mrgreen> Jadwinia się kłaczy nieludzko na brzuszku, jak zawsze kiedy jest ciepło, więc co jakiś czas obcinamy brzuszek na jeżyka. Lucek mimo wieku zdaje się najmniej problemowy z całego towarzystwa
A teraz biegnę zobaczyć co u Was i u Waszych cudnych kociastych <zakochana>