Magnus i Madox
- Monic
Re: Magnus i Madox
Fusiu dożył sędziwych, cudownych lat, niejeden kot nie miał takiego szczęścia, niestety "minusem" zwierząt jest to, że tak szybko od nas odchodzą i każdego z nas to kiedyś czeka, takie pożegnanie:-( Przytulam Cię mocno, ochłoń, odpocznij i wspominaj cudownego kotka, który przeżył z Tobą tyle lat! Fusiu już jest szczęśliwy i znowu młody za TM i biega z wszystkimi naszymi zwierzakami! 
- Malena
Asiu z całego serca Ci współczuję i mocno przytulam. Fusiaczku bądź szczęśliwy za TM... tyle naszych kotków już tam jest 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Asiu przytulam z całych sił
<serce>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Nic go już nie boli, znowu jest młody i radosny 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Asiu, dzięki Wam Fusiu miał długie, dobre życie, niewiele futerek ma tyle szczęścia co on
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kochane dziewczyny. Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia...
Chcę pożegnać moje słonko malutkie.
Fusiaczku, byleś ze mną przez całe życie jakie pamiętam. Razem pisaliśmy maturę, miziałeś mnie noskiem gdy denerwowałam się egzaminami na studia. Każda łza była przez Ciebie zauważona. Byłeś moim szczęściem, członkiem mojej rodziny. Słowa nie opiszą jak bardzo Cię kochałam.
Nawet w dzień swojej śmierci, gdy pogłaskałam Cię na pożegnanie, pomimo bólu który odczuwałeś, usłyszałam mruczenie..specjalnie dla mnie. W ostatnich chwilach poszedłeś na ogród, powąchać wiatr by zapamiętać to na wieczność.
Zostawiłeś pustkę w sercu mamy i moim. Nic już nie będzie tak samo.
Wiedz, kochany Fusiu, że na zawsze będziesz obecny w moich myślach i moim sercu. Nie zapomnę Cie nigdy. A za to,że byłeś światełkiem w moim życiu... DZIĘKUJĘ.
Teraz śpisz w swoim ogrodzie, a ptak śpiewał Ci dziś pięknie..wiem,że jesteś szczęśliwy..
Na zawsze mój, na zawsze ze mną

Chcę pożegnać moje słonko malutkie.
Fusiaczku, byleś ze mną przez całe życie jakie pamiętam. Razem pisaliśmy maturę, miziałeś mnie noskiem gdy denerwowałam się egzaminami na studia. Każda łza była przez Ciebie zauważona. Byłeś moim szczęściem, członkiem mojej rodziny. Słowa nie opiszą jak bardzo Cię kochałam.
Nawet w dzień swojej śmierci, gdy pogłaskałam Cię na pożegnanie, pomimo bólu który odczuwałeś, usłyszałam mruczenie..specjalnie dla mnie. W ostatnich chwilach poszedłeś na ogród, powąchać wiatr by zapamiętać to na wieczność.
Zostawiłeś pustkę w sercu mamy i moim. Nic już nie będzie tak samo.
Wiedz, kochany Fusiu, że na zawsze będziesz obecny w moich myślach i moim sercu. Nie zapomnę Cie nigdy. A za to,że byłeś światełkiem w moim życiu... DZIĘKUJĘ.
Teraz śpisz w swoim ogrodzie, a ptak śpiewał Ci dziś pięknie..wiem,że jesteś szczęśliwy..
Na zawsze mój, na zawsze ze mną

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Pięknie go Asiu pożegnałaś 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Spij dobrze w swoim ogrodzie Fusinku - skrzydełko Asine [*]
Asiu był z Tobą w ważnych momentach i Ty byłaś razem z nim
Asiu był z Tobą w ważnych momentach i Ty byłaś razem z nim
- nmin