Kaya & Tyson
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Nie, nie, jasny blond to nie mój kolor. Ale porządne strzyżenie moim włosom by się przydało <mrgreen> Zmiana koloru na blond też mi po głowie chodzi, ale blond taki ciemniejszy nieco. Tylko jakoś nie potrafię się odważyć <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Za mna chodzi, juz od lat, zupelnie krocicutka fryzura.
Àle sie boje.
W dodatku TZ nie zacheca, bo on nie lubi <rotfl>
Àle sie boje.
W dodatku TZ nie zacheca, bo on nie lubi <rotfl>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To tak jak mój, nie lubi krótkich włosów. A moje włosy właściwie tylko nadają się na krótkie fryzurki 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Lipaza, z tego, co widzę, jest ok. Amylaza faktycznie nieco podwyższona. A wet już zinterpretował te wyniki?Kasik pisze:Aga, tutaj parametry trzustkowe to lipaza i amylazaAgnieszkaP pisze:Danusiu, który parametr wskazuje, że coś nie tak może być z trzustką?Danusia pisze:[...]Kayuni przydałby się dobry koci gastrolog cholerka no ....................trzustka[...]
To mój Paweł jest jakiś nietypowy - im krócej, tym lepiej <lol>Becia pisze:To tak jak mój, nie lubi krótkich włosów. A moje włosy właściwie tylko nadają się na krótkie fryzurki
Uwielbia, gdy mam odsłoniętą szyję. I potem łapie mnie za nią od tyłu i słyszę: "dyg, dyg, dyg, dyg - do kuchni!!!" <lol>
Kasia bomba babeczka z Ciebie, no kwitniesz! :-)
- norka
- Agilisowy Rezydent
Kasiu...powtórzę za dziewczynami....ale Ty naprawdę wyglądasz kwitnąco..... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
- dagusia
Kasiu śliczna fryzurka- bardzo twarzowa
Do tego sesja z kociastymi z Pańcią w nowym wydaniu, mi się bardzo podoba, rewelka 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aguś, dziękuję <oops> Hmm, w przypadku 2/3 moj małżonek z pewnością tak sądzi, bo te pozostale 1/3 to ja <lol>Aga L. pisze: Twój mąż to prawdziwy szczęściarz mając w domu trzy takie cudowne istoty <roll>
AguśAgnieszkaP pisze: To mój Paweł jest jakiś nietypowy - im krócej, tym lepiej <lol>
Uwielbia, gdy mam odsłoniętą szyję. I potem łapie mnie za nią od tyłu i słyszę: "dyg, dyg, dyg, dyg - do kuchni!!!" <lol>
Kasia bomba babeczka z Ciebie, no kwitniesz! :-)
BeatkoBecia pisze:Kasia, świetnie wyglądasz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba muszę przed następną sobotą do fryzjera pójść <mrgreen>
A swoja drogą reszta niech zazdraszcza, bo my z Becia, juz za tydzień się widzimy, a jak Was uszy będą piękły w sobotę tak w godzinach 18-20.00 to wiecie co
No tak jakoś wyszło, ze mój TZ i ta nasza Becia z jednej wichury, a ja do Tesciow się wybieram :->
Yamaszkoyamaha pisze:PIEKNIE !
Naprawde SUPERZASTA ta fryzurka, wybitnie Ci pasuje !![]()
![]()
![]()
Nie wiem, kto wybral, TZ, Ty czy fryzjerka, w kazdym razie ten ktos ma gust <lol>
(no i widac, ze schudlas bardzo na tych warzywkach<pokłon>
![]()
choc ja i tak twierdze, ze nie bylas "zbyt" okragla przedtem)
Teraz zbieram się do dietki przypominajacej , 1-2 dni w tygodniu na warzywkach, dla lepszego samopoczucia i utrzymania efektow diety oczyszczajacej. Troszke zmienilam nawyki zywieniowe, cukier biały wymieniłam na ksylitol, wcinam olej lniany, nie jem bialego chleba (sama piekę na zakwasie zytnim), miesko raz w tygodniu i to gotowane, duzo rybek i sokow swiezo wyciskanych...
Asiu, Norko, Dagusiu, kochane jestescie, dziekuje
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu
Szkoda, ze masz tak daleko. Wyobraź sobie, ze to moje pierwsze spotkanie forumowe bo tu koło mnie nikt nie mieszka
Cieszę się jak głupia, przynajmniej Teściowa wiedziała gdzie się okocić <lol>
Cieszę się jak głupia, przynajmniej Teściowa wiedziała gdzie się okocić <lol>
- yamaha
- Genius Loci
O nie.... ja tez jestem zazdrosna o spotkanie !
I to jeszcze WY DWIE ! <mrgreen> <mrgreen>
Kurcze, no ze tez mnie wywialo tak daleko <diabeł>
I to jeszcze WY DWIE ! <mrgreen> <mrgreen>
Kurcze, no ze tez mnie wywialo tak daleko <diabeł>