Bella
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Nina
Dziękuję 
Dziś Bella zachowuje sie jakby nic sie nie działo-niesamowite!
Tylko głodna ciągle, bo mam dawać mokra karmę, a ona głownie nauczona jeśc suchą i nie wie o co chodzi, ale w poniedziałęk będzie jej ulubiony RC Kitten ;)
Nie miałam pojęcia, że to tak szybko sie poukłąda, wczoraj jak ją widziałam zaraz po wybudzeniu to drżałam co to będzie...a dziś rano wmaszerowała dumnie do kuchni, ogon do góry, pysk zadowolony
Rewelacja!
Cieszę się, ze już PO i oby nigdy więcej żadnych operacji!
Dziś Bella zachowuje sie jakby nic sie nie działo-niesamowite!
Tylko głodna ciągle, bo mam dawać mokra karmę, a ona głownie nauczona jeśc suchą i nie wie o co chodzi, ale w poniedziałęk będzie jej ulubiony RC Kitten ;)
Nie miałam pojęcia, że to tak szybko sie poukłąda, wczoraj jak ją widziałam zaraz po wybudzeniu to drżałam co to będzie...a dziś rano wmaszerowała dumnie do kuchni, ogon do góry, pysk zadowolony
Rewelacja!
Cieszę się, ze już PO i oby nigdy więcej żadnych operacji!
-
mały królik
- Nina
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
-
macugi
Odnośnie tematu uważania zwierzę za przedmiot, to będąc w jednym z krajów muzułmańskich, byłem zszokowany, widząc w jaki sposób traktuje się: konie, psy i inne zwierzęta. One służą jak przedmioty do zarabiania przez ludzi pieniędzy, a potem trzeba je zabić albo po prostu wyrzucić, zostawić na poboczu drogi. Jest to zupełną normą. Kilkakrotnie widziałem, jak dorożkarz kopie konia - szkieletora, który się przewrócił z wycieńczenia i nie dał rady już dalej iść. Nie mam pojęcia, czy tak uczy ich Koran, ale Arabowie naprawdę uważają zwierzęta za przedmioty.Bibi pisze:Sonia ,to prawda ale jest duzo ludzi co uwazaja zwierze za przedmiot.
<offtopic>
.