Poprawiłam link do filmu i wyświetla się on bezpośrednio na forum. Proszę zacytować swoją wiadomość i wówczas najłatwiej będzie podejrzeć jaki format ma mieć link i jak ma "wyglądać", aby film wyświetlał się na forum :-)annussia pisze:(...)Hmm jak wstawić filmik - da się ? (...)
Irys Kocia Charyzma*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Irys Kocia Charyzma*PL
- annussia
Super dziękuję!Miss_Monroe pisze:Poprawiłam link do filmu i wyświetla się on bezpośrednio na forum. Proszę zacytować swoją wiadomość i wówczas najłatwiej będzie podejrzeć jaki format ma mieć link i jak ma "wyglądać", aby film wyświetlał się na forum :-)annussia pisze:(...)Hmm jak wstawić filmik - da się ? (...)
Dziewczyny a zdjęcia będą! Co ja mam się w nocy z tymi kotami <mrgreen> zaraz zaraz. One wraz z pisaniem moim zajmują 200% mojego czasu
- Aleex
- Kontakt:
Sądząc po godzinie wpisu, to noce spędzasz interesująco <shock> <shock> <shock>
Dawaj zdjęcia, nawet te, co mi przysłałaś <mrgreen>
Dawaj zdjęcia, nawet te, co mi przysłałaś <mrgreen>
- annussia
Koty poszły spać po całej nocy chodzenia, przeciskania się kto teraz do drapania i kto śpi na łóżku przy głowie, a kto w nogach. Cyrk <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Jak Fredi idzie do misek to Irys biegnie, żeby zająć jego miejsce na łóżku i odwrotnie <rotfl> <rotfl>
Największy cyrk jest z korzystaniem z kuwety. <lol> Jak jeden wchodzi do kuwety to drugi nawet z przedpokoju biegnie jakby się paliło i wsadza głowę do środka <rotfl> <rotfl>
Żeby zobaczyć co się dzieje ! <ok>
Frediś na początku był bardziej zdystansowany - teraz już coraz mniej, więc trzeba było wyprzytulać kotka.

Ale w nocy były już zabawy i wąchanie. Czasem zdarzy się jakieś syknięcie - ale jest wyjątkowo spokojnie

Fredi od razu zaczął u nas zwiedzanie - już zna drogę na szafę i wszystkie meble <gwiżdże>

(ale tygrys z niego <zakochana>)
Potem koty poszły spać. Obydwa na łóżku, ale z zachowanym odstępem <mrgreen> Dobrze, że mamy łóżko 3-osobowe <mrgreen>

Kociaki tolerują się jak najbardziej. Wszystko robią na zmianę
Jak jeden jest na łóżku to drugi czeka. Ew gdzieś z drugiej strony wejdzie

Potem male drzemki ..

Troszkę leżenia nikomu nie zaszkodziło..

Oczywiście Irys jest zawsze niedaleko !!

i Irys nadal pilnuje.. <serce>

No i na koniec troche zabawy <ok> <ok>

Ogólnie chyba jest dobrze <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Pozdrawiamy

Jak Fredi idzie do misek to Irys biegnie, żeby zająć jego miejsce na łóżku i odwrotnie <rotfl> <rotfl>
Największy cyrk jest z korzystaniem z kuwety. <lol> Jak jeden wchodzi do kuwety to drugi nawet z przedpokoju biegnie jakby się paliło i wsadza głowę do środka <rotfl> <rotfl>
Żeby zobaczyć co się dzieje ! <ok>
Frediś na początku był bardziej zdystansowany - teraz już coraz mniej, więc trzeba było wyprzytulać kotka.

Ale w nocy były już zabawy i wąchanie. Czasem zdarzy się jakieś syknięcie - ale jest wyjątkowo spokojnie

Fredi od razu zaczął u nas zwiedzanie - już zna drogę na szafę i wszystkie meble <gwiżdże>

(ale tygrys z niego <zakochana>)
Potem koty poszły spać. Obydwa na łóżku, ale z zachowanym odstępem <mrgreen> Dobrze, że mamy łóżko 3-osobowe <mrgreen>

Kociaki tolerują się jak najbardziej. Wszystko robią na zmianę

Potem male drzemki ..

Troszkę leżenia nikomu nie zaszkodziło..

i Irys nadal pilnuje.. <serce>

No i na koniec troche zabawy <ok> <ok>

Ogólnie chyba jest dobrze <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Pozdrawiamy
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fredi zachowuje się jakby od zawsze z Wami mieszkał <serce> <serce> <serce>
Fajny duet tworzą z Iryskiem <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Fajny duet tworzą z Iryskiem <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale się tu dzieje! <tańczy>
Super dokocenie, Fredi wygląda na wyluzowanego
Niech się kotki dogadują jak najlepiej <ok>
Super dokocenie, Fredi wygląda na wyluzowanego
Niech się kotki dogadują jak najlepiej <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Super, nadal trzymam kciuki. Wspaniałe są <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Dziewczyny mi to się aż wierzyć nie chce, że Fredi tak szybko i bezproblemowo zadomowił się u Ani i Michała <shock> Zawsze wydawało mi się, że to tylko mój miś i nigdzie nie da sobie rady. A tu co widzę?? Już na 3 dzień pełny luz, brzuchol w górze i mizianie na 102!!! <shock>
Widać, że jest szczęśliwy <zakochana>
Dziękuję Aniu
Widać, że jest szczęśliwy <zakochana>
Dziękuję Aniu
- yamaha
- Genius Loci
A to slodki zdrajca <zakochana> <zakochana> <zakochana> <lol>
Moglas chociaz pozory zachowac i z tydzien-dwa takich przytulastych fotek nie wstawiac <lol> <lol> <lol>
Moglas chociaz pozory zachowac i z tydzien-dwa takich przytulastych fotek nie wstawiac <lol> <lol> <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
annussia pisze:
![]()
<lol> <lol>
Irysek wygląda, jakby robił zdjęcie z rąsi <rotfl> <rotfl> A jak w ogóle z jego zdrówkiem, lepiej już?
Super masz koteły