Sheldon i Chico
- SpyQue
Re: Sheldon - BRI
Sheldon leci na razie na Orijen Cat & Kitten i patrząc na jego proporcje wydaje mi się, że nie ma potrzeby zmieniać karmy na taką dla kastratów... Co sądzicie?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
hmm..chyba w ogóle nie czytujesz forum skoro zadajesz takie pytanie...
Tak dobrych bezzbożowych karm nie zmienia się na te dla kotów sterylizowanych.. ich skład jest zły..
Jeśli karma Orijen służy kotu, to należy ją stosować przez cały czas. Na tej dla kotów wysterylizowanych, to by ci kot dopiero utył.. to taki chwyt marketingowy zważywszy na to co ma w środku taka karma <kciukwdół>
Tak dobrych bezzbożowych karm nie zmienia się na te dla kotów sterylizowanych.. ich skład jest zły..
Jeśli karma Orijen służy kotu, to należy ją stosować przez cały czas. Na tej dla kotów wysterylizowanych, to by ci kot dopiero utył.. to taki chwyt marketingowy zważywszy na to co ma w środku taka karma <kciukwdół>
- Miss_Monroe
- Moderator
Przeczytaj dokładnie wątek dotyczący żywienia kota po katracji, tam są odpowiedzi na Twoje pytanieSpyQue pisze:Sheldon leci na razie na Orijen Cat & Kitten i patrząc na jego proporcje wydaje mi się, że nie ma potrzeby zmieniać karmy na taką dla kastratów... Co sądzicie?
- SpyQue
Szczerze mówiąc, czytałem ten wątek, ale może faktycznie zbyt pobieżnie. Kupując karmę, zawsze zwracałem uwagę na to, aby karma była bezzbożowa. Z resztą Orijen to wybór motywowany wypowiedziami m.in. na tym forum. Pisząc "karma dla kastratów", wydawało mi się, że może jest jakaś wersja karmy takiej jak Orijen przeznaczonej właśnie dla kotów po takim zabiegu. Nie zagłębiałem się w temat, gdyż (tak jak pisałem) nie było potrzeby zmieniać kotu karmy, skoro dobrze się rozwija na tej którą aktualnie mam...
A wątku karm i tak wrócę.... nie da mi to spokoju hehe
A wątku karm i tak wrócę.... nie da mi to spokoju hehe
- Miss_Monroe
- Moderator
Proszę poczytać np. od tej strony >>> lub skorzystać z forumowej wyszukiwarki. Wpisując interesującą frazę znajdziesz posty dotyczące poszukiwanego tematu.
- SpyQue
Chciałbym się pochwalić swoim nowym dziełem, a mianowicie drapakiem własnej roboty 

Jak na razie obszywamy jeszcze pokrowce na półeczki, ale futro nawet bez nich podziwia już świat z wysokości
Oczywiście konieczne było zabezpieczenie całego balkonu siatką.
Dostęp na drapak bezpośrednio z parapetu na którym kot uwielbia przesiadywać. Górna półka na wysokości 2m, ale jak na razie to jeszcze trochę za wysoko dla Sheldona - musi się do niej sam przekonać
Koszt inwestycji 170 zł razem z siatką

Jak na razie obszywamy jeszcze pokrowce na półeczki, ale futro nawet bez nich podziwia już świat z wysokości
Dostęp na drapak bezpośrednio z parapetu na którym kot uwielbia przesiadywać. Górna półka na wysokości 2m, ale jak na razie to jeszcze trochę za wysoko dla Sheldona - musi się do niej sam przekonać
Koszt inwestycji 170 zł razem z siatką
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super! 
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Fajnie zrobione <ok>
- Kamiko