Magnus i Madox
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Prawdziwi bracia <serce> I kochająca Mamusia

- Monic
Oj wiem o czym mówisz, u mnie Tami czasem przychodzi do Timona i się o niego ociera, układa się koło niego i daje mordkę do wylizania, a jak on liże to ona mruczy szczęśliwa. Potem się tuli do niego, chce spać blisko. Cudne są takie widoki i w takich chwilach wiemy, że zrobiliśmy dobrze biorąc drugiego:-) Nie zawsze tak będzie, ale jak widać nasze koty potrzebowały siebie na wzajem:-) U Ciebie od początku widać było, że starszy brat czekał na pchełkę 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jestem dumna bardzo, brat mojego Madoxa, Mr. Bombastic, zdobył na wystawie tytuł BIS wśród młodzieży, a miot "O" zdobył tytuł BIS w miotach!
Czuje pod skórą,że mój Madi też by miał szanse... chyba jestem baardzo obiektywną mamą <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <lol>
Ale geny to mały ma.. <diabeł>
Czuje pod skórą,że mój Madi też by miał szanse... chyba jestem baardzo obiektywną mamą <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <lol>
Ale geny to mały ma.. <diabeł>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
wow no to nie masz teraz wyjścia Asia, w sierpniu widzimy się w Kędzierzynie <gwiżdże> <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To jest genialny pomysłPyzowePany pisze:wow no to nie masz teraz wyjścia Asia, w sierpniu widzimy się w Kędzierzynie <gwiżdże> <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No ja niestety z tych, co myślą:
1) Madox jest najpiękniejszy
2) jeśli ktoś uważa inaczej, patrz punkt pierwszy
<lol> <lol>
No coooo, po mamie to mam... nawet Fusia pod koniec życia uważałyśmy za cudnie pięknego <serce>
1) Madox jest najpiękniejszy
2) jeśli ktoś uważa inaczej, patrz punkt pierwszy
<lol> <lol>
No coooo, po mamie to mam... nawet Fusia pod koniec życia uważałyśmy za cudnie pięknego <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bo tak było Asiu :-)Fusiu pisze:
- beev
Fusiu był piękny <serce> Madox też jest cudny, jedź na wystawe i pokaż go, niech inni też go podziwiają <ok> <serce>
a ja kupiłam kotke rasową i nie moge jej na wystawie pokazać bo mam zakaz w umowie
dowiedzialam sie o tym dopiero przy odbiorze kotki, nawet nie wiedzialam że istnieje taka możliwość 
a ja kupiłam kotke rasową i nie moge jej na wystawie pokazać bo mam zakaz w umowie
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
10/10