Eddie się nie umywa ze swoim rażąco niskim poczuciem winy <diabeł>
Arya i Eddie
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Arya i Eddie
Biedny ten koteczek
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> I jeszcze chrupki rozsypal ten nieznosny dywanik !
No ze tez slodkiemu Eddusiowi sie taki zlosliwiec trafil <rotfl> <rotfl> <rotfl>
No ze tez slodkiemu Eddusiowi sie taki zlosliwiec trafil <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
I koszyczek z zabawkami przewrócił w tym poślizgu. Dobrze, że jakimś cudem wody nie rozlał, bo chyba bym kudły przetrzepała... dywanikowi jednemu... 
- Monic
Właściciel miał spokojny głos, więc chyba kotek nie bał się jego. Ja obstawiam jednak, że to tamto "niewiniątko" wywaliło doniczki, a ten spokojniejszy się wystraszył rumoru. Ale mimo wszystko żal bidulka.
Eddie ma równie niewinną minkę, ja myślę że po prostu musisz pod dywan położyć podkładkę antypoślizgową, a nie zwalać winę na kotki:-P
Eddie ma równie niewinną minkę, ja myślę że po prostu musisz pod dywan położyć podkładkę antypoślizgową, a nie zwalać winę na kotki:-P
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Myślałam o podkładce, ale w sumie ani mnie, ani kotom nie przeszkadza specjalnie, że można go szybko przesunąć (z podkładką nie przesunęłabym go w ćwierć sekundy jednym ruchem stopy).
Dywanik jest najlepszy, gdy stoi na nim suszarka na pranie, taka wysoooka i wąska, mieszcząca się w całości na dywaniku. Początkowo stawiałam ją tam zawsze tylko po to, by nie rysować nóżkami paneli. Teraz widzę, że panele panelami, ale koty dosłownie ścigają się do ulubionej miejscówki, jaką jest dywanik do spania + baldachim z prania nad główką <mrgreen> No i gdy zrzucają pranie, to zawsze to lepiej, gdy spadnie na dywan <lol>
Lubią też dywanik + tor Catit Design ułożony w ósemkę (chwilowo schowałam, bo jako zabawka się znudził) albo dywanik + karton bez podłogi. Ogólnie dywanik z Ikei rulez, polecam dla kotów
Dywanik jest najlepszy, gdy stoi na nim suszarka na pranie, taka wysoooka i wąska, mieszcząca się w całości na dywaniku. Początkowo stawiałam ją tam zawsze tylko po to, by nie rysować nóżkami paneli. Teraz widzę, że panele panelami, ale koty dosłownie ścigają się do ulubionej miejscówki, jaką jest dywanik do spania + baldachim z prania nad główką <mrgreen> No i gdy zrzucają pranie, to zawsze to lepiej, gdy spadnie na dywan <lol>
Lubią też dywanik + tor Catit Design ułożony w ósemkę (chwilowo schowałam, bo jako zabawka się znudził) albo dywanik + karton bez podłogi. Ogólnie dywanik z Ikei rulez, polecam dla kotów
- Konstancja
- Kontakt:
hehe u mnie tez dywany to koci ulubiency, juz nie mowiac o suszarce na pranie <lol>
a koteczek niewinny, ty po prostu nie wiesz ze masz latajacy dywan w domu :-)
a koteczek niewinny, ty po prostu nie wiesz ze masz latajacy dywan w domu :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego
Odezwij się, pokaż swoje rozrabiaki <mrgreen> <mrgreen>
Odezwij się, pokaż swoje rozrabiaki <mrgreen> <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Sto lat i spełnienia marzeń życzę

- norka
- Agilisowy Rezydent