Małgoś <pokłon>yamaha pisze:<roll> Jak Ty to ladnie ujelasMago pisze:yohjia, nie przejmuj się, niestety tak już jest, że po przerwie wraca się "trudniej" bo forum trochę przypomina jadący pociąg, jedni już wysiedli inni podróżują od niedawna, więc nasz skład się zmienia, ale wiesz, kierunek jest ten sam, to się nigdy nie zmieniło :-)
Julek i Zuza
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Julek i Zuza
Yohjia, ogromnie się cieszę, że jesteś Mam nadzieję, że mnie pamiętasz
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Małgosiu, pięknie powiedzianeMago pisze:yohjia, nie przejmuj się, niestety tak już jest, że po przerwie wraca się "trudniej" bo forum trochę przypomina jadący pociąg, jedni już wysiedli inni podróżują od niedawna, więc nasz skład się zmienia, ale wiesz, kierunek jest ten sam, to się nigdy nie zmieniło :-)
Cieszę się, że jesteś
- Betuś
Wspaniałe powiedzianeMago pisze:yohjia, nie przejmuj się, niestety tak już jest, że po przerwie wraca się "trudniej" bo forum trochę przypomina jadący pociąg, jedni już wysiedli inni podróżują od niedawna, więc nasz skład się zmienia, ale wiesz, kierunek jest ten sam, to się nigdy nie zmieniło :-)
Cieszę się, że jesteś
- Miss_Monroe
- Moderator
yohjia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Proszę z okazji swojego święta zwierzaki pokazać
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Sto lat i dużo zdrówka
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Sto lat
- yohjia
MM, asiak, Soniu, jasminko dziękuję za życzenia.
Nie ma mnie z Wami na forum i już pewnie nie będzie. Wątek uznajcie za zamknięty.
Jeloś i Mendollina są, słońca moje kochane. Jeloś znów się męczy, do walki z cholerną bakterią mamy już teraz tylko antybiotyki dostępne dla ludzi. W leczeniu szpitalnym. Wiem, jak to prędzej czy pózniej sie skończy. Pseudomonas, pomimo regularnie powtarzanych cyklów podawania Zylexisu, zagnieździł się i u Mendzioka.
Doceniajcie to, co macie. Ja tak bardzo bardzo Wam zazdroszczę. Tego normalnego, codziennego życia. Przejmowania się pogodą jutro i takich tam. Bardzo zazdroszczę. Trzymajcie się ciepło
Nie ma mnie z Wami na forum i już pewnie nie będzie. Wątek uznajcie za zamknięty.
Jeloś i Mendollina są, słońca moje kochane. Jeloś znów się męczy, do walki z cholerną bakterią mamy już teraz tylko antybiotyki dostępne dla ludzi. W leczeniu szpitalnym. Wiem, jak to prędzej czy pózniej sie skończy. Pseudomonas, pomimo regularnie powtarzanych cyklów podawania Zylexisu, zagnieździł się i u Mendzioka.
Doceniajcie to, co macie. Ja tak bardzo bardzo Wam zazdroszczę. Tego normalnego, codziennego życia. Przejmowania się pogodą jutro i takich tam. Bardzo zazdroszczę. Trzymajcie się ciepło
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Beate
- Agilisowy Rezydent
yohija