Arya i Eddie
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Arya i Eddie
Byliśmy u nowego weterynarza. Sympatyczny facet. Macał stojącego Eddiego, macał, macał i nic, w głowie miałam już najczarniejsze i najdroższe scenariusze poszukiwań zaginionego jajeczka... Aż w pewnej chwili Edek próbując się wyślizgnąć przewrócił się na boczek i lekarz dzięki temu mógł wymacać go po rozłożonym brzuszku. Wtedy błyskawicznie znalazł jajeczko w pachwinie, jakieś 3-4 centymetry od drugiego. Dzięki temu nie trzeba robić USG. Zabieg nadal wychodzi strasznie drogo, ale bez USG o 1/3 taniej, zresztą to jest wycena najgorszego scenariusza i ostatecznie może być jeszcze taniej (w wycenie jest najdłuższa ilość czasu "na stole", która w akcji może się zmniejszyć, jeśli wiecie, o co mi chodzi).
Zaplanowaliśmy zabieg na 14 lipca, mam w grafiku wolne od 14 do 17, a 18 i 19 to weekend, więc wolne ma Chłop, to daje nam sześć dni na opiekę ;) Najwyższy czas, Eddie będzie miał skończone dziewięć miesięcy.
Zaplanowaliśmy zabieg na 14 lipca, mam w grafiku wolne od 14 do 17, a 18 i 19 to weekend, więc wolne ma Chłop, to daje nam sześć dni na opiekę ;) Najwyższy czas, Eddie będzie miał skończone dziewięć miesięcy.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Za pomyślny i sprawny, i jak najtańszy zabieg <ok> <ok> <ok>
- beev
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> za krótki zabieg i zdrowie Eddiego 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki zeby wszystko poszło sprawnie i szybko <ok> <ok> <ok>
<serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Oby wszystko poszło sprawnie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Monic
Kciuki zaciśnięte!
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Moje maleństwo... Moje maleństwo, które nie dalej niż wczoraj odbierałam od hodowczyni i wiozłam do domu w transporterku... Moje maleństwo, które mieszka z nami jak przez krótką chwilkę, a zarazem czujemy, jakby mieszkało od zawsze... Moje maleństwo, które jutro kończy ROK <shock>

- beev
Wszystkiego najlepszego koteczko śliczna

- nmin
- Agilisowy Rezydent
A ja w pracy na 12h <suchy> Ale po powrocie będzie "torcik" i prezent <lol>
Pańcio też się wykazał i dokupił dwie myszki. Jedną dla Edka "na pocieszenie", czyli po to, żeby się nią zajął i dał Aryi bawić się swoją <lol>
Pańcio też się wykazał i dokupił dwie myszki. Jedną dla Edka "na pocieszenie", czyli po to, żeby się nią zajął i dał Aryi bawić się swoją <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
100 latek dla ślicznej koteczki <serce>