Euphoria & Gasper
- yamaha
- Genius Loci
Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Smiesznotka mala (ale jakie ma juz laputy <serce> <serce> <serce> <serce> )

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Oj zaraz tu pewnie beev wpadnie 
Powodzenia w szukaniu idealnego kociaka <ok> <ok>
Powodzenia w szukaniu idealnego kociaka <ok> <ok>
- beev
będzie na forum nowy MCO? <ok> <tańczy> piękny jest 
- dagusia
hmmm... oto jest pytanie <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>beev pisze:będzie na forum nowy MCO? <ok> <tańczy> piękny jest
Jak taki grzmot mi sie na poduszke wpakuje to juz wogole w lozku sie nie zmieszcze
- beev
Spóźnione życzenia dla koteczki
Co do kupna kota to ciężki wybór Ci powiem bo jednak brytyjczyk i MCO to różne charaktery, choć ja nie żałuję że się zdecydowałam na Fide. Nie jest nudno teraz z nimi bo Moris to leniuch i nie dotykalski a Fida to dziecko które wszystkim sie interesuje, wiecznie bawić by się chciała, nie miauczy tylko piszczy i mimo że jest 3.5 miesiąca młodsza od brata to już go przerosła hihi i ona ma inna siersc w dotyku, trochę jak jedwab
Życzę powodzenia w szukaniu
Co do kupna kota to ciężki wybór Ci powiem bo jednak brytyjczyk i MCO to różne charaktery, choć ja nie żałuję że się zdecydowałam na Fide. Nie jest nudno teraz z nimi bo Moris to leniuch i nie dotykalski a Fida to dziecko które wszystkim sie interesuje, wiecznie bawić by się chciała, nie miauczy tylko piszczy i mimo że jest 3.5 miesiąca młodsza od brata to już go przerosła hihi i ona ma inna siersc w dotyku, trochę jak jedwab
Życzę powodzenia w szukaniu
- Neta
Piękny ten maluszek :-) Ale jak urośnie chłopak to faktycznie mogą spadać na Was ciężkie bomby znienacka <lol>
Ciekawe co postanowicie...? <gwiżdże>
Ciekawe co postanowicie...? <gwiżdże>
- Aleex
- Kontakt:
No i co? Decyzja zapadła?
Mały śliczny, ale ja jestem fanką brytyjczyków.

Mały śliczny, ale ja jestem fanką brytyjczyków.
- dagusia
Bardzo dawno nas nie było, ale kto by przypuszczał że w 21 wieku mozna czekać ponad miesiac na podłaczenie inetrnetu..... <wsciekly> dużo nerwów, zmiana operatora i w koncu się udało
Dużo by tu pisac, Eufi uwielbia nowy domek- w szczegolnosci zabawy na schodach i łapanie wszystkiego co lata w ogródku hehe
Tutaj mam fotkę jeszcze na starym mieszkaniu, ostatnie wygłupy przed przeprowadzką

Pierwszą noc przespała w łóżku!! Nie do wiary, ale nawet na chwile nie poszła w inne miejsce. Ja sie co chwilke budziłam a ona w tej samej pozycji cała noc hehe oczywiscie zajmując moją połówkę łóżka. Tak oto wygladał pierwszy poranek na nowym mieszkanku :-)

Obiecuję, że niebawem wrzuce więcej fotek
Co do drugiego kociaka to przez brak neta chyba "uciekły"mi dwa sprzed nosa.... byłam zdecydowana na płowego od naszej luna-gatta ale nie moglam na telefonie zalogowac sie na forum, znalazłam na fb, pisałam wiadomosc ale zero odezwu... widocznie tak miało byc :-) tak czy siak bedzie jednak brytek i szukamy dalej
Widziałam, że Mazuria ma poinciaki z pregą no i czekam na fotki z jeszcze innej hodowli :-) Musze jeszcze odezwać się do Estery co tam u niej :-)
Dużo by tu pisac, Eufi uwielbia nowy domek- w szczegolnosci zabawy na schodach i łapanie wszystkiego co lata w ogródku hehe
Tutaj mam fotkę jeszcze na starym mieszkaniu, ostatnie wygłupy przed przeprowadzką

Pierwszą noc przespała w łóżku!! Nie do wiary, ale nawet na chwile nie poszła w inne miejsce. Ja sie co chwilke budziłam a ona w tej samej pozycji cała noc hehe oczywiscie zajmując moją połówkę łóżka. Tak oto wygladał pierwszy poranek na nowym mieszkanku :-)

Obiecuję, że niebawem wrzuce więcej fotek
Co do drugiego kociaka to przez brak neta chyba "uciekły"mi dwa sprzed nosa.... byłam zdecydowana na płowego od naszej luna-gatta ale nie moglam na telefonie zalogowac sie na forum, znalazłam na fb, pisałam wiadomosc ale zero odezwu... widocznie tak miało byc :-) tak czy siak bedzie jednak brytek i szukamy dalej
- dagusia
Takie są własnie skutki braku neta.....
Piszę posta, żeby wyprostować pewną sprawę
Jak sie okazało DorotaK (Luna-gatta) napisała mi wiadomość a ja jej nie dostałam..... Pisząc posta powyżej nie pisałam go w żadnym wypadku w złej mierze, moim zamiarem było napisać, że takie pewnie było przeznaczenie
Jeśli w jakiś sposób kogoś uraziłam to przepraszam <pokłon> <pokłon> <pokłon> Dorotko, mam nadzieje, że nie jesteś zła, chociaż wiem, że należą mi się
Przecież jesteś bardzo miłą osóbką
A tu kwiatek na przeprosiny 
ps a moze najlepiej byłaby edycja mojego posta powyzej... Kochane moderatorki, da się cos zrobic??
ps a moze najlepiej byłaby edycja mojego posta powyzej... Kochane moderatorki, da się cos zrobic??
- Monic
Chyba wszyscy zrozumieli, że nie pisałaś nic ze złośliwością, nie ten widocznie był Ci pisany:-) Super, że się mała odnalazła w nowym mieszkaniu (choć to, że spała z Tobą pokazuje, że jest jeszcze trochę niepewna, a może jednak jej tak zostanie i będzie już zawsze w łóżku;-)), ale ma więcej miejsca, zazdrościmy schodów i ogrodu! Cudna mordka!