Yolla pisze:
ale Taysonowi to dziewczyńskie legowisko w kwiatki najwyraźniej nie pasuje <diabeł> bp minkę miejscami ma nietęgą <mrgreen>
Yollu, ta niezadowolona mina to nie z powodu legowiska, a dlatego, ze kot styrany na potęgę i pieciu minut pospać nie może,
bo się służba panoszy i zdjęć się zachciało <mrgreen> Fajnie, że do nas zajrzałaś
Kaya wczoraj skonczyła trzy lata
Bardzo ją kochamy i marzeniem naszym jest żeby byla zawsze zdrowa i szczęśliwa <serce> <serce> <serce>
Kaya ma cudowny charakter, jest strasznym pieszczochem, mimo, że kolana omija z daleka,
potrafi się miziac nieustannie na wszystkie możliwe sposoby. Ukochane miejsce na pieszczoty to wanna i łożko,
głośno się o to upomina, wystarczy zrobić krok w jej stronę, a ona już z ogonem w górze pędzi do lazienki lub sypialni.
Nie jest wazne, że my nie mamy czasu, że jeszcze torby z zakupami nie odstawiłam, ona jest juz w pełnej gotowości <mrgreen>
Nad ranem wskakuje na łózko, głośno miauczy (w sensie krzyczy), aż nie odwrócę się na wznak. Wtedy się na mnie kładzie
i dosypiamy razem do budzika. A poza tym Kayka to "dziewczyna" TZ-ta, nazywa ją jeszcze swoją ukochaną,
serduszkiem, Kayunią, Kaycią, swoim szczęściem, no chciałoby się, zeby do mnie zaczął gadać jak do kota <lol>
Tak samo jak pieszczoty Kaya kocha jedzenie. Tutaj jest niestety gorzej, poza gastro praktycznie nic nie dostaje.
To jest jedno z naszych życzeń urodzinowych, zeby mogła w końcu zacząc jeśc inne kocie jedzonko.
Kilka zdjęc naszej jubilatki <serce>
Mam też kilka fotek Tysonka <serce>
I jeszcze jakies wspolne z pozdrowieniami dla wszystkich ciociow
Kayuś, skarbie ty nasz, wcale ale to wcale się nie dziwimy, że rozkochałaś w sobie swojego Pańcia (i Pańcię oczywiście też) do szaleństwa <mrgreen> Jesteś cudowną koteczką i masz wspaniałą rodzinę Życzę ci długiego, szczęśliwego życia i dużo zdrowia, koteńko
Nasze kociaki z wiekiem pięknieją <zakochana> Kayu wszystkiego kociastego na 3cie urodzinki aż strach pomyśleć jaka będzie śliczna na swoje kolejne <mrgreen>
Kayciu, mnóstwo mizianek nie tylko w wannie, długich słodkich drzemek na Pańci, bezustannego uwielbienia Pańcia, jedzonka bez sensacji i grzecznego Taysonka