Ty go widzisz codziennie, więc tego nie dostrzegasz <mrgreen> Nie wymigasz się, musisz dać nam ocenić <diabeł>Miss_Monroe pisze: Bentley nic się nie zmienił od ostatnich zdjęć, serio <diabeł>
Bentley - niebieski brytyjczyk
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Wniosek z tego taki, że najbardziej na forum opierdzielaja się moderatorki <diabeł>
Mago dziś aż jedno zdjęcie wrzucila po miesiącach przerwy, ciuś, ciuś, ciuś, ale ciii mnie tu nie było przecież, zresztą w tym upale to człowiek ma prawo różne rzeczy wygadywac <lol>
Mago dziś aż jedno zdjęcie wrzucila po miesiącach przerwy, ciuś, ciuś, ciuś, ale ciii mnie tu nie było przecież, zresztą w tym upale to człowiek ma prawo różne rzeczy wygadywac <lol>
- dagusia
No co za leniwiec , no
To moze wogole od dzisiaj nie wrzucajmy fotek naszych kociastych bo przecież codziennie tak samo wyglądają <zły>
Bierz aparat w rękę i nie marudź
no <mrgreen>
Bierz aparat w rękę i nie marudź
- Miss_Monroe
- Moderator
Zaraz Was wszystkie poblokuję <lol> ! Co za paskudne pomówienia z tym opierdzielaniem <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tak zrób Lenko <mrgreen> jak tak można? <lol> <lol> <lol>Miss_Monroe pisze:Zaraz Was wszystkie poblokuję <lol> ! Co za paskudne pomówienia z tym opierdzielaniem <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tylko mnie nie blokuj <lol>asiak pisze:Tak zrób Lenko <mrgreen> jak tak można? <lol> <lol> <lol>Miss_Monroe pisze:Zaraz Was wszystkie poblokuję <lol> ! Co za paskudne pomówienia z tym opierdzielaniem <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aaaaaa wpadlam i się wypier...niczyłam tak tu ślisko <diabeł> Asiu, no wiesz coasiak pisze:Tylko mnie nie blokuj <lol>asiak pisze:Tak zrób Lenko <mrgreen> jak tak można? <lol> <lol> <lol>Miss_Monroe pisze:Zaraz Was wszystkie poblokuję <lol> ! Co za paskudne pomówienia z tym opierdzielaniem <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Postaram się coś zamieścić w weekend. Wszystko zależy od chęci współpracy drugiej, niebieskiej strony, która zasadniczo w weekendy ma lepsze rzeczy do robienia niż pozowanie. Na przykład spanie, lub uskutecznianie szaleństwa po półkach :-)
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> Ale tu ruch w tym watku, dawno takiego nie widzialam <rotfl>
I nie tylko "ruchu" dawno tu nie widzialam, tak wspomne... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
I nie tylko "ruchu" dawno tu nie widzialam, tak wspomne... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Yyyyyyy....Kasik pisze:
Aaaaaa wpadlam i się wypier...niczyłam tak tu ślisko <diabeł> Asiu, no wiesz coPo czyjej Ty stronie jesteś
![]()
![]()