Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- yamaha
- Genius Loci
Re: Mój liliowy skarb
Witajcie na forum
-
Z dokoceniem zobaczymy z czasem... po wizycie w hodowli rzeczywiście miałam takie odczucie, że jeden to zdecydowanie mniej niż dwa <mrgreen> ale jak pomyślę jaką wartością dodaną będzie w naszym życiu jeden kot to na razie będzie musiał jednak wystarczyć. Oczywiście drapak jak zamawiałam to z myślą żeby mi się kiedyś na nim dwa futra zmieściły <roll> , a i mąż w sumie sam zaczął pleść coś o drugim ogoniastym <shock> Zresztą jak byliśmy oglądać Bulika to chłop mój był całkowicie zauroczony maluchami i rzeczywiście jedna kicia, oprócz naszego lilaczka, skradła nam serca (słodki rudy długowłosy Cziki). Na szczęście teraz widzę na stronie hodowli, że znalazł już domek, bo inaczej pewnie ta myśl by mnie napastowała.Monic pisze:Śliczny maluch! Oj od razu widać kolegę, takie ma pućki męskie To bierz go z siostrą, nie będzie samotny, a Ty i tak się dokocisz, uwierz mi <lol>
Póki co jednak wznoszę modły żeby nasze futro dało radę z nami jakoś przeżyć i żeby było szczęśliwe, żeby grzecznie konsumowało chrupeczki, było zdrowe etc. Powodów do trosk jest wystarczająco dużo jak dla mnie przy jednym kocie...
- Surimi
Widzę, że nie tylko u nas to tak wygląda <lol> Mieliśmy podobne odczucia będąc w hodowli, drapak również z myślą o ewentualnym drugim kocie... ale jednak zwierzę to, poza radością z jego posiadania, również odpowiedzialność, troski, czas, pieniądze itp. itd.aurora80 pisze:Z dokoceniem zobaczymy z czasem... po wizycie w hodowli rzeczywiście miałam takie odczucie, że jeden to zdecydowanie mniej niż dwa <mrgreen> ale jak pomyślę jaką wartością dodaną będzie w naszym życiu jeden kot to na razie będzie musiał jednak wystarczyć. Oczywiście drapak jak zamawiałam to z myślą żeby mi się kiedyś na nim dwa futra zmieściły <roll> , a i mąż w sumie sam zaczął pleść coś o drugim ogoniastym <shock> Zresztą jak byliśmy oglądać Bulika to chłop mój był całkowicie zauroczony maluchami i rzeczywiście jedna kicia, oprócz naszego lilaczka, skradła nam serca (słodki rudy długowłosy Cziki). Na szczęście teraz widzę na stronie hodowli, że znalazł już domek, bo inaczej pewnie ta myśl by mnie napastowała.Monic pisze:Śliczny maluch! Oj od razu widać kolegę, takie ma pućki męskie To bierz go z siostrą, nie będzie samotny, a Ty i tak się dokocisz, uwierz mi <lol>
Póki co jednak wznoszę modły żeby nasze futro dało radę z nami jakoś przeżyć i żeby było szczęśliwe, żeby grzecznie konsumowało chrupeczki, było zdrowe etc. Powodów do trosk jest wystarczająco dużo jak dla mnie przy jednym kocie...
- Neta
Witamy serdecznie i my
Nie martw się, kociaczki szybko zapominają i się przyzwyczajają, na pewno będzie się dobrze czuł w nowym domku
Nie martw się, kociaczki szybko zapominają i się przyzwyczajają, na pewno będzie się dobrze czuł w nowym domku
-
Mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai... ten dzień już tak blisko, pozostał niecały tydzień <shock> W sobotę będziemy już razem <mrgreen>Neta pisze:Witamy serdecznie i my
- Beate
- Agilisowy Rezydent
To zaczynamy odliczanie ?
-
Tak, zostało 6 dni... nawet niecałe <mrgreen> A tak aktualnie wygląda mój mały chłopczyk na fb hodowli
https://www.facebook.com/misiurno.catte ... =1&theater
- cheshire
Aurora, śliczny chłopczyk <zakochana>
Zobaczysz będzie dobrze. Jedne kotki szybciej się adoptują inne gorzej, ale po czasie nie będzie to miało znaczenia. Ja przeżyłam obie wersje
To jak niecałe 6, to kiedy w piatek odbieracie?
Czyli startujemy z: 5 <tańczy>
Zobaczysz będzie dobrze. Jedne kotki szybciej się adoptują inne gorzej, ale po czasie nie będzie to miało znaczenia. Ja przeżyłam obie wersje
To jak niecałe 6, to kiedy w piatek odbieracie?
Czyli startujemy z: 5 <tańczy>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
kocham lilaczki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Będzie z niego cudo-kot <mrgreen>
Będzie z niego cudo-kot <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<tańczy> 4 <tańczy>