Xavier vel Wedel & Ives
- cheshire
Re: Xavier vel Wedel
Śliczny czekoladek i super legowisko balkonowe <mrgreen>
Kurde, a ja ani balkonu a w domu 30 stopni:/ mamy dość...
Kurde, a ja ani balkonu a w domu 30 stopni:/ mamy dość...
- Dominikana
Czekoladek jak zawsze cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> u nas podobnie kocie futerko jest dosłownie wszędzie
Świetne legowisko :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cześć słodki misiu <serce>
Tak się człowiek patrzy na kota, patrzy... i serce bije spokojniej, oddech się uspokaja... no po prostu kojący widok
<zakochana> 
A sypanie się futra to ja znam, z tego co się wysypie z Mordimusia to materac mogłabym zrobić... <shock>
Tak się człowiek patrzy na kota, patrzy... i serce bije spokojniej, oddech się uspokaja... no po prostu kojący widok
A sypanie się futra to ja znam, z tego co się wysypie z Mordimusia to materac mogłabym zrobić... <shock>
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Wedelku cioci chwilke nie bylo a tu taki piekny kawal czekolady, smakowity jestes jak zawsze <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
On jest tak słodki ,że zastanawiam się.............czy Wedelek kiedykolwiek coś spsocił ?
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy
Norko on jest taki grzeczniutki, naprawdę <serce>
Raz tylko dawno temu jak był mały zdarzyło mu się wejść na taką małą półeczkę w kuchni ( teraz raczej by się na nią nie zmieścił) i zrzucił z niej buteleczkę z octem, a raczej z kilkoma kroplami octu. Na szczęście butelka nie spadła na płytę indukcyjną tylko obok. Bidulek musiał doopeczką zawadzić. Raz też chciał sobie zrobić przechadzkę po takim gzymsiku nad schodami, a tam Pańcia poustawiała jakieś pierdoły, ramki i jedna jakoś tak spadła, ale nikomu i niczemu się nic nie stało. Więcej grzechów już nie pamiętam :-)
Norko on jest taki grzeczniutki, naprawdę <serce>
Raz tylko dawno temu jak był mały zdarzyło mu się wejść na taką małą półeczkę w kuchni ( teraz raczej by się na nią nie zmieścił) i zrzucił z niej buteleczkę z octem, a raczej z kilkoma kroplami octu. Na szczęście butelka nie spadła na płytę indukcyjną tylko obok. Bidulek musiał doopeczką zawadzić. Raz też chciał sobie zrobić przechadzkę po takim gzymsiku nad schodami, a tam Pańcia poustawiała jakieś pierdoły, ramki i jedna jakoś tak spadła, ale nikomu i niczemu się nic nie stało. Więcej grzechów już nie pamiętam :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć czekolades , aleś pięknie pozował kolego :-) <serce>
A my już prawie futra zrzuciliśmy , właśnie pokrowce pozdejmowałam i prania na 3 dni <wsciekly>
Tylko koty mam jak łasice <lol>
A my już prawie futra zrzuciliśmy , właśnie pokrowce pozdejmowałam i prania na 3 dni <wsciekly>
Tylko koty mam jak łasice <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Moj Ty sliczny czekoladowy Misiu <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
I taki grzeczniutki
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
I taki grzeczniutki
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
On jest taki słodki, że nic tylko nosić na rękach, tulić i całować <zakochana>
Na szczęści też mam w domu kochanego czekoladka więc nie zazdroszczę AŻ TAK posiadania Wedelka
Na szczęści też mam w domu kochanego czekoladka więc nie zazdroszczę AŻ TAK posiadania Wedelka
- dagusia
Uwielbiam GO <zakochana> <zakochana>