Dziewczyny, dzieki wielkie, mile to bardzo, ze do nas zagladacie, zwlaszcza, ze ja ostatnio troszke zaniedbalam forum,
dzisiaj jest pierwszy dzien od 2 tygodni kiedy normalnie funkcjonuje, pierwszy raz w zyciu tak cierpialam przez
bol zeba. Nie bylam w stanie nic zrobic, prawa strona twarzy, ucho i prawa reka wylaczone z uzycia,
garsciami wsuwalam srodki przeciwbolowe, nic nie ponagalo

dentystka przyjmowala mnie na kazde zawolanie
rano i wieczorem, ale suma sumarum, leczylysmy nie tego zeba. Bol tak bardzo promieniowal, ze ja sama nie bylam
w stanie tego okreslic, zdjecie rtg wskazywalo zupelnie cos innego, no i jeszcze ja blondynka sie uparlam, ze to
musi byc szóstka, a oczywiscie byla siodemka <diabeł> i teraz mam dwa rozgrzebane ząbki <gwiżdże>
Co do wizyt dziadkow, hmmm...to jutro przyjezdzaja teście, czyli dziadki z drugiej strony <gwiżdże> Goscie beda z nami przez
4 dni, mam nadzieję, że miśki moje kochane dobrze to zniosą

Teściów mam bardzo fajnych, wiedzą, że kotki
w domu są number one, powinno być OK. Duzo bedziemy poza domem wiec w dzien sobie odsapną, no ale wiadomo,
dzida za lóżko to bedzie pierwsze co zrobią słysząc zamieszanie w przedpokoju <oops> <lol>
Zerknę czy mam jakieś fotki w aparacie :-> Dawnio nie bylo tu moich lobuzow <serce>