Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Przystojniak Pajton z Britabby*PL
Witaj cudowne czekoladowe maleństwo <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A to kolejne kocię na filmie mnie zaintrygowało <?> <?> <?>
A to kolejne kocię na filmie mnie zaintrygowało <?> <?> <?>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
czekoladowy maluszek śliczny :-)
a Ty dawkujesz napięcie jak u Hitchcock'a
co to za następne kocię <?>
a Ty dawkujesz napięcie jak u Hitchcock'a
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<?> <?> <?>
- Natashas
Chyba naczytałam się w te wakacje za dużo thrillerów, kryminałów i stąd ta nutka tajemniczości <mrgreen>
Drugi kociak jest również z hodowli Ambrusalbri, jest 10 dni starszy od Nandusia i to właśnie on podbił serce mojej mamy. Mama przedyskutowała sprawę z tatą, trochę trzeba było go namawiać, ale udało się i mały zamieszka w Białymstoku. Niestety nie było jak przetransportować szkraba od razu tam i przez tydzień jest u nas. To był pewnie trochę większy stres dla Pajtona, ale z drugiej strony maluchy zajmowały się sobą, a Pajton mógł je spokojnie obserwować. Dzięki bardzo odważnemu, starszemu bratu, nieśmiały Nando kroczył po nowym terytorium z podniesionym ogonkiem
Maluch rodziców, jest długi i waży już 2 kg, a do tego jest bardzo przebojowy, mruczy głośno jak traktor praktycznie cały czas, wskoczy i wejdzie wszędzie. Nie miałam jeszcze kontaktu z takim namolnym kociakiem wiercidupką, bo wszędzie go pełno i pcha się sam pod rękę <zakochana>
TERAZ PROŚBA DO FORUMOWYCH CIOTECZEK
Może pomożecie nam wymyślić jakieś pasujące imię do tego bączka, bo w rodowodzie jest Merlot i jakoś nieszczególnie nam pasuje, a z innymi pomysłami kiepsko.. Z pewnością pasuje Mruczuś, ale może ktoś podpowie jakieś inne <gwiżdże>

Dzień 1 i zaczepki Pajtona :-)

Drugi kociak jest również z hodowli Ambrusalbri, jest 10 dni starszy od Nandusia i to właśnie on podbił serce mojej mamy. Mama przedyskutowała sprawę z tatą, trochę trzeba było go namawiać, ale udało się i mały zamieszka w Białymstoku. Niestety nie było jak przetransportować szkraba od razu tam i przez tydzień jest u nas. To był pewnie trochę większy stres dla Pajtona, ale z drugiej strony maluchy zajmowały się sobą, a Pajton mógł je spokojnie obserwować. Dzięki bardzo odważnemu, starszemu bratu, nieśmiały Nando kroczył po nowym terytorium z podniesionym ogonkiem
Maluch rodziców, jest długi i waży już 2 kg, a do tego jest bardzo przebojowy, mruczy głośno jak traktor praktycznie cały czas, wskoczy i wejdzie wszędzie. Nie miałam jeszcze kontaktu z takim namolnym kociakiem wiercidupką, bo wszędzie go pełno i pcha się sam pod rękę <zakochana>
TERAZ PROŚBA DO FORUMOWYCH CIOTECZEK
Może pomożecie nam wymyślić jakieś pasujące imię do tego bączka, bo w rodowodzie jest Merlot i jakoś nieszczególnie nam pasuje, a z innymi pomysłami kiepsko.. Z pewnością pasuje Mruczuś, ale może ktoś podpowie jakieś inne <gwiżdże>

Dzień 1 i zaczepki Pajtona :-)

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O rany, co tu się dzieje <lol> Brytoza na całego!
Ale oddając Bogu co boskie, a Pajonikowi jego wątek - pięknie chłopak rośnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> ale w sumie to żadna niespodzianka, no nie?
Ale oddając Bogu co boskie, a Pajonikowi jego wątek - pięknie chłopak rośnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> ale w sumie to żadna niespodzianka, no nie?
- dagusia
Jakie śliczne maleństwa- i te łapki pajtonika pod drwiami <mrgreen> Oby sie szybko zaprzyjażnili 
A Ty chcesz zachować imie na "M" czy nie ma znaczenia?
Na M pierwsze do głowy przychodzi mi Mager ale napisz czy M ma znaczenie czy nie to bedziemy myśleć <mrgreen>
A Ty chcesz zachować imie na "M" czy nie ma znaczenia?
Na M pierwsze do głowy przychodzi mi Mager ale napisz czy M ma znaczenie czy nie to bedziemy myśleć <mrgreen>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
a to sobie poużywałaś z taką kociarnią chociaz przez tydzień, zazdraszczam :-)
fajne kolorki mają chłopaki
a Pajton pewnie sie ucieszy jak z dwóch konkurentów do terytorium i Pańci zostanie jeden <lol>
fajne kolorki mają chłopaki
a Pajton pewnie sie ucieszy jak z dwóch konkurentów do terytorium i Pańci zostanie jeden <lol>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Yollu, masz na myśli efekt kozy w mieszkaniu? <lol> Ale muszę przyznać. że oba kociaki cudne a zaskoczenie dokoceniem pełne 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>Aga L. pisze:Yollu, masz na myśli efekt kozy w mieszkaniu?
i jestem pewna że mądry kotek Pajton o tym słyszał <gwiżdże>
- yamaha
- Genius Loci
O rany, co tu sie dzieje <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Pajtonik <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak on CUDNIE rosnie, a wydawalo mi sie, ze juz nie moze byc piekniejszy niz byl <roll>
To male czekoladowe tez sliczne (wyglada prawie jak zlotko <mrgreen> ).
No i ten kociak rodzicow : cudenko <zakochana>
Pajtonik <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak on CUDNIE rosnie, a wydawalo mi sie, ze juz nie moze byc piekniejszy niz byl <roll>
To male czekoladowe tez sliczne (wyglada prawie jak zlotko <mrgreen> ).
No i ten kociak rodzicow : cudenko <zakochana>