Kaya & Tyson
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Beate, może Taysonik wyczuł wiatr historii.. <gwiżdże>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Chyba tak :-)Aga L. pisze:Beate, może Taysonik wyczuł wiatr historii.. <gwiżdże>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Beate pisze:Chyba tak :-)Aga L. pisze:Beate, może Taysonik wyczuł wiatr historii.. <gwiżdże>
myślicie że Tayson popiera moher <?> moim zdaniem raczej jest liberałem <mrgreen>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Pamiętacie, że Rhett Butler myślał co myślał ale interesy potrafił robić z każdym? Może to ten sam przypadek? Bo że Tayson jest moherem to sobie wmówić nie dam 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tyson moherem, ja Wam dam
Modli się, żeby żar z nieba przestał płynąć, a dziadki zabladzili we mgle <lol>
Yollu, no szczęście z tym zebem bo ja już miałam myśl jednej nocy jechać na pogotowie z prośbą o wyrwanie albo chociaż jakiś pavulonik <diabeł>
W garach stoję, goście będą wieczorem, chleb rośnie, zaraz jakieś ciacho ukrece, potem sałatki i nie wiem, co jeszcze. Z głodu nie pomrzemy, co najwyżej dooopa urośnie <diabeł>
Modli się, żeby żar z nieba przestał płynąć, a dziadki zabladzili we mgle <lol>
Yollu, no szczęście z tym zebem bo ja już miałam myśl jednej nocy jechać na pogotowie z prośbą o wyrwanie albo chociaż jakiś pavulonik <diabeł>
W garach stoję, goście będą wieczorem, chleb rośnie, zaraz jakieś ciacho ukrece, potem sałatki i nie wiem, co jeszcze. Z głodu nie pomrzemy, co najwyżej dooopa urośnie <diabeł>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O to to, o tym też myślałam, ale siekiery się jeszcze nie dorobilismy <lol>Becia pisze:Kasiu, cieszę się, że masz już ten paskudny ból zęba za sobąMi parę lat temu ósemki tak dały popalić, że chciałam, by mi ktoś łeb odrąbał <diabeł>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kasieńko nawet nie wiesz jak się cieszę, ze pokazalas nam kociaste. Cuda nad cudy <zakochana> <zakochana>
Powodzenia z dziadkami. Cieszę się, że taki przykry incydent z zebem jest już za Tobą. To jedna z najgorszych przypadłości
Buziaki
Powodzenia z dziadkami. Cieszę się, że taki przykry incydent z zebem jest już za Tobą. To jedna z najgorszych przypadłości
Buziaki
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu
Dziadki dojechaly, Kayka gorzej znosi gości tym razem, Tysonek niepewnie, ale chodzi po domku. Mój mały bohater <serce> potrzymajcie kciuki za Kaye, bidulka spi za tapczanem <serce>
Miłej niedzieli Kochani

Dziadki dojechaly, Kayka gorzej znosi gości tym razem, Tysonek niepewnie, ale chodzi po domku. Mój mały bohater <serce> potrzymajcie kciuki za Kaye, bidulka spi za tapczanem <serce>
Miłej niedzieli Kochani
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Kasiu miłej niedzieli i kolejnych latek razem
Za Kayunię potrzymam, żeby się bidulka tak nie stresowała <ok> <ok> <ok>
Za Kayunię potrzymam, żeby się bidulka tak nie stresowała <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kayuniu, nie stresuj się malutka