Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka

Post autor: Limonka »

dagusia pisze:
Aga L. pisze:Co Ty mówisz, jaki mały i chudy??? <shock> Wygląda REWELACYJNIE jak na swój wiek <zakochana>
Pyszczek to ma przecudowny <zakochana> tylko dalsza czesc cialka taka chudziutka <lol> ale laputki ma duze wiec zapowiada sie obiecujaco <mrgreen>

ja tam widzę całkiem dużą piękną kluske <mrgreen>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Chudego kotka nie widać, za to śliczna kluseczka ze zdjęć się prezentuje <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Moze napisze male sprostowanie <mrgreen> bo zaraz wyjdzie, ze Kasia koty glodzi :haha: chudy to on nie jest bo ma brzuszek ale jakos tak wizualnie drobinka taka a jestem przezwyczajona do widoku mojego pluszowego grubaska i stad wizualne wrazenie.... takiego malenstwa ;-)) pysio ma przekochane <zakochana> <zakochana> <zakochana> i te brudne laputki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Ja jestem zakochana w takich umorusanych łapkach <zakochana>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Niesamowity :mdleje:

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

alakin pisze:8-) 8-) 8-)
A zdjecia innych kudłaczy masz ?
Nie mam bo mnie tylko interesowal ten jeden <mrgreen> ale to dlugosierscie do zabawy pierwsz lecialo :-) Gasperek na poczatku potrzebowal czasu ale pozniej poszlo juz z gorki i zostal z nami do samego konca <mrgreen>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

yamaha przedstawiła pełną charakterystykę tego Twoje brzydkiego kociaka <rotfl>

Kto to słyszał, żeby pokazywać takie koty <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> piękne, puszyste, przecudowne :-)

Maluch do zagłaskania i do zacałowania :kotek: :kotek: :kotek: A na dodatek do zakochania się od pierwszego wejrzenia <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Cieszę się razem z Tobą :)
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

dagusia pisze:
alakin pisze:8-) 8-) 8-)
A zdjecia innych kudłaczy masz ?
Nie mam bo mnie tylko interesowal ten jeden <mrgreen> ale to dlugosierscie do zabawy pierwsz lecialo :-) Gasperek na poczatku potrzebowal czasu ale pozniej poszlo juz z gorki i zostal z nami do samego konca <mrgreen>
;-( ;-( ;-(
Wiesz Ty juz moze nic nie opowiadaj !
Awatar użytkownika
dagusia

A ja teraz moge sie pochwalic <mrgreen> Wczoraj mialam okrragle urodziny, a jak wiecie od niedzieli jestem w Polsce. Moj TZ w sobote, dzien przed wyjazdem nasykowl mi niespodzianke, chociaz wczeniej myslalam ze go :axe: Plan milam taki, zeby przed wyjazdem posprztam w domu a wieczorem sie spakuje. Jest godzina ok 13: 30, ja spocona sprzataniem, w tlustych wlosach szoruje lazienke i ktos dzwoni do drzwi. Otwieram a tu znajomi, ktorzy przyjechali ok 100km z kwiatami i prezetami, ktorych zupelnie sie nie spodziewalam.... az lzy mi w oczach stanely.... i sie zaczelo... Moj TZ w spisku naszykowal impeze, goscie stopniowo zaczeli sie schodzic a ja biedna.... polecialam szybo sie wykapac i doprowadzic do porzadku <roll> co chwile tylko ktos przychodzil i musialam otwierac drzwi .... przyszlo chyba 12 osob ;-))
TORTA MIALAM W KSZTALCIE EUFULKA mojego kochanego <zakochana> byl w szarym futrze, z puckami i wasami, tylko uszy mu za dlugie zrobili :haha: :haha: :haha:

Goscie poszli ok 22, TZ od razu poszedl :aaa: a ja biedna zaczelam sie pakowac. Spalam 3h bo o 4:30 wstawalam <hm> w domu sajgon jak po tornadzie ale nic nie ruszalam. Mezulek mial duzo do sprzataia jak wrocil z lotniska <lol>

Tak wygladala moja zwariowana sobota <mrgreen> jak wroce do Irlandii to wstawie zdjecie tortu bo teraz nic nie mam :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Okragle urodziny ? I nic tu nie pisnelas ?
:bicz: :bicz: :bicz: :bicz: Ci sie naleza !
Przeciez 50-tke to sie swietuje, prze Pani !!! :haha: :haha: :haha:

No dobra, dosc krzyczenia : :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

STOOOOOOOOOOOOO LAT ! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

(fajna niespodzianka, co tam 3 godziny snu <mrgreen> ;-)) )
Zablokowany