Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Mago »

Fusiu, ja Cię rozumiem, że za swoimi futrzanymi chłopakami stoisz murem i ten rudy wprowadza ferment w wasze poukładane sprawy, ale... ten rudy/ruda? pewnie nie ma nikogo kto zapewni cokolwiek, więc walczy o domek, bo widzi szansę na schronienie, bo to punkt gdzie czasem skapnie trochę czegoś do jedzenia... on też chce żyć.
Smutny jest jak cholera los udomowionych zwierząt niczyich. I krótkie ich życie.
Też to kiedyś przerabiałam, jak dokarmiałam kotkę z młodymi i się okazało, że na chrupki przybywało pół kociego osiedla. Matko kochana, no serce pęka.

Bolek! Wracaj! :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

To prawda, serce pęka, bo cała sytuacja jest trudna do rozwiązania, i Bolka eskapady, i Lolka tesknota za bratem,
to ze jest przeganiany z domku, i jakże smutny jest los rudego kota, który walczy o pozywienie i schronienie :((((
Strasznie cięzka to sytuacja, już pisałam wcześniej, ze sama nie wiedzialabym co zrobić, może tego rudego daloby rade jakos
osobno z boku podkarmiac,... może ktoś coś mądrego podpowie, chociaz w tej sytuacji chyba ciezko o dobre rozwiazane...
Asiu trzmam caly czas za Was kciuki, mam nadzije, ze Bolus zaraz na kolacje zawita :kotek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Z tej karmy korzysta wiele kotów. Nigdy nie robiłam z tego problemu, niech jedzą. Ten rudy natomiast bije chłopaków i przegania.

Ale tak jak mówicie. Patrzę na niego i mi żal od razu. W końcu kot to kot. Jednak instynkt zawsze mi każe bronić Bolka i Lolka.

Lolek już śpi w domku. Pokój obok jeszcze pusty..
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No kurza dupka Bolek miej litość nad ciotką zaglądam tu do Was co chwilę ,a moich własnych kłopotów mi wystarczy no gdzieś Ty koci brachu polazł no ile można się martwić :((((
Kotełku kochany wracaj :((((
Braciszek czeka Panciusia czeka a ile cioteczek <ok> <serce> no żeby nic ci sie nowego nie przytrafiło :(((( <serce>

Dziewczyny ja bardzo kocham zwierzaki ale po akcji z Zuzią to już Lenka dobrze pamięta bo to ona koteczkę z mojej piwnicy zawiozła do £odzi do małej dziewczynki a potem okazało sie ze to byla bardzo chora koteczka która dzięki tym wspaniałym ludziom miała chwilę przed śmiercią cudownego życia no ja boje się tych wolno biegających kotów bo bym wszystkim chciała pomóc zwłaszcza teraz ;-(
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Fusiu pisze:Z tej karmy korzysta wiele kotów. Nigdy nie robiłam z tego problemu, niech jedzą. Ten rudy natomiast bije chłopaków i przegania.
On pewnie ze strachu, że nie zdąży się najeść, że jemu zabraknie. Nie ma tego spokoju w sobie, co nasze koty, które mają zawsze pełne miski :(((( Asiu, najwyżej będziemy częściej zbiórki robić, żeby wyżywić trójkę ;-))

Asiu :hug: trzymam kciuki, żeby nasz podróżnik wrócił cały i zdrowy <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>

Bolek, natychmiast wracaj do domu, słyszysz <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Jeśli dobrze liczę, Bolka nie ma już od ponad tygodnia :((((
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Bolesław! Ty łajzo! Wracaj natychmiast! Ale już!

Coś czuję, że rudy intruz to kotka...

Fusiu :hug:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jestem niepocieszona :((((
Boleczku wracaj...
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Rany, zawsze z taka nadzieja tu zagladam, ze Bolus wrocil ;-( No gdzie on jest? ;-(
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Kasik pisze:Rany, zawsze z taka nadzieja tu zagladam, ze Bolus wrocil ;-( No gdzie on jest? ;-(
Kasiu, ja tak samo...
Zablokowany