Miot G-Bis - Arabica i Fado
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Niestety, nie mam dobrych wiadomości - czarnulka już z nami nie ma. Odszedł po południu.
Smutno bardzo.
Gattusiowe dzieci przysadzone, teraz tylko, żeby dalej szło już dobrze. Arabikę sprowadziliśmy na dół z antresoli do porodówki Gatty, z nadzieją, że się jakoś dogadają. Kremowego smoka (146 gramów <strach> ) przysadziliśmy do Gatty, żeby ją "rozbujał", Gattusiowe dzieci do Arabiki, bo tam mleko łatwiej leci - rezultaty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Nasza porodówka wygląda teraz głównie tak:

Zdjęcie nie było w żaden sposób ustawiane
Teraz muszę pilnować, żeby nie pozgniatały kociąt, bo pchają się jedna na drugą tak, żeby jak najwięcej dzieci dla siebie zagarnąć <lol>
Smutno bardzo.
Gattusiowe dzieci przysadzone, teraz tylko, żeby dalej szło już dobrze. Arabikę sprowadziliśmy na dół z antresoli do porodówki Gatty, z nadzieją, że się jakoś dogadają. Kremowego smoka (146 gramów <strach> ) przysadziliśmy do Gatty, żeby ją "rozbujał", Gattusiowe dzieci do Arabiki, bo tam mleko łatwiej leci - rezultaty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Nasza porodówka wygląda teraz głównie tak:

Zdjęcie nie było w żaden sposób ustawiane
- Montana
- Hodowca
- Hodowla: Legatówka*PL
- Kontakt:
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: