Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Też się nad nią zastanawiam <hm> Też do końca września muszę część punktów wykorzystać, więc myślałam o tej wieży. Obawiam się tylko, że będzie to kolejna rzecz, która zabierze miejsce, a koty niekoniecznie będą korzystać <gwiżdże>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
U mnie wieża sprawdziła sięNatashas pisze:O i ja chętnie się dowiem, bo też już mi zaraz punkty znikną, a nie będę ukrywać wieża interesowała mnie do tej pory najbardziej
- Natashas
Dziękuję za opinię, jednak się zdecydowałam na wieżę i za jakiś czas dam znać jak się u nas sprawuje 
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Ja chyba też się zdecyduję, plansza Trixie ma wzięcie i liczę na to, że wieża wypełniona czymś smacznym też zmotywuje do zabawy. To w końcu całkiem młode kociaki. Byłoby akurat dla Edka na urodziny, które ma 10 października <roll>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A piłka na chrupki? Ktoś testował (a raczej czyjeś koty)?
Ostatnio dawali w zooplusie do zamówienia, ja akurat wolałam kupon zniżkowy, ale myślę o wzięciu jej za jakiś czas za punkty.
Ostatnio dawali w zooplusie do zamówienia, ja akurat wolałam kupon zniżkowy, ale myślę o wzięciu jej za jakiś czas za punkty.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
U mnie jeden kot wyciąga sobie chrupki z wierzy, a drugi w ogóle nie chce spróbować nawet.
Kulkę na chrupki też mam, ale u nas się nie sprawdziła. Właściwie to nie próbowałam jej jeszcze dać Tobinkowi. Tami ją wcale nie chciał ruszać.
Kulkę na chrupki też mam, ale u nas się nie sprawdziła. Właściwie to nie próbowałam jej jeszcze dać Tobinkowi. Tami ją wcale nie chciał ruszać.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A tak ogólnie Tamiś lubi piłki? Bo Erisia ma kupę uciechy ze wszystkiego, co można toczyć po ziemi i myślałam, że mogłoby jej się spodobać. Ale jeśli Tami jest piłkarzem, a kulka na chrupki go nie interesuje, to musiałabym to jeszcze raz przemyśleć...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wszelkie piłki są poniżej godności Pana Tamisława, tak że się nie sugeruj Tamisiem <lol>
- Natashas
My mamy kulę na chrupy co była w gratisie i też się nie sprawdziła :-) a Pajton uwielbia piłki, jednak ta wydaje mi się jest trochę za ciężka do toczenia i też jak się ją turla to wydaje hałas, który nie zachęca moje kociaki do zabawy. Za to piłeczki do ping ponga sprawdzają się bardzo.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Erisia ma jedną piłeczkę wielkości typowego kauczuku, tylko z czegoś bardziej piankowego/miękkiego, i jednego gumowego "jeżyka". Bardzo chętnie się nimi bawi, nawet nie trzeba jej ich rzucać.
Akurat u niej im głośniej tym lepiej, lubi sobie poszurać po parkiecie cokolwiek jej w łapki wpadnie <diabeł> Ale właśnie też się zastanawiałam, czy taka piłka nie będzie dla niej po prostu za duża.
Akurat u niej im głośniej tym lepiej, lubi sobie poszurać po parkiecie cokolwiek jej w łapki wpadnie <diabeł> Ale właśnie też się zastanawiałam, czy taka piłka nie będzie dla niej po prostu za duża.