Ich troje
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Ich troje
To za dawno <mrgreen>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
bo Leośki tak mają!!!Becia pisze:Leon ma bardzo grube futro, mocno zbite, "połamane" :-) Przez to futerko wydaje się być dużo grubszy, co nie znaczy, że nie ma nadwagi <oops> Ale tak naprawdę wszystkie koty jedzą to samo i w takich samych ilościach. Boguś jest szczuplutki (może tego na zdjęciach nie widac, ale to naprawdę szczuplaczek), Lulu jest brysiowa, ale linię trzyma a Leoś <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
My to chyba mamy jakies specjalne te laptopy <lol> no tyle kilogramów na nich leży i się przytula i je pilnuje chyba nic nie jest tak pilnowane <lol> no wszystko co nalezy do mamusi nalezy pilnować no nieBecia pisze:Leonek pięknie ciociom dziękuje![]()
Leży przytulak teraz na stole, prawie na laptopie, byle blisko mamusi <mrgreen> <serce>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Kontakt:
No dobra cofnęłam się , ale nadal czuję niedosyt <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Całuska w to cudne, niebieskie pysio posyłam <zakochana> 
- Hann
Leonek jest pięknie zaokrąglonym kocurkiem i tak się zastanawiam... jak Beciu dajesz radę spać z nim na brzuchu... Powiem mężowi, że czas przestać narzekać na 2 koty w naszym łóżku i figury w jakich musimy się pomiędzy nie wpasowywać, żeby nie zakłócić ich błogiego snu, bo to jednak jest "pomiędzy" a nie "pod" <lol>
Boguś ma śliczne futerko i oczka i jaki skok! Czemu się martwisz o jego serduszko?
Nowy avatarek bardzo spodobał mi się :-)

Boguś ma śliczne futerko i oczka i jaki skok! Czemu się martwisz o jego serduszko?
Nowy avatarek bardzo spodobał mi się :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
No trochę boli jak się gramoli i mości, ale przecież nie wygonię <mrgreen>Hann pisze:Leonek jest pięknie zaokrąglonym kocurkiem i tak się zastanawiam... jak Beciu dajesz radę spać z nim na brzuchu...
Haniu, Boguś miał robione echo serca na którym wyszło, że ma zbyt grube ścianki serduszka. Czekamy pół roku i robimy kontrolne badanie. W zależności od wyniku zapadnie decyzja co dalej. Ja wyparłam całkowicie z umysłu myśl o tym, że może być coś nie tak. Musi być zdrowy ten mój czekoladowy miś <serce>Hann pisze:Boguś ma śliczne futerko i oczka i jaki skok! Czemu się martwisz o jego serduszko?
Kasiu, specjalnie dla Ciebie - czarna kotka <mrgreen>Kamiko pisze:No dobra cofnęłam się , ale nadal czuję niedosyt <mrgreen>

- Kamiko
- Hodowca
- Kontakt:
Wiesz jak mnie złamać kobieto <lol>
Piękna dziewczynka z niej
Piękna dziewczynka z niej
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Beciu po pierwsze nie poznalam Cię, nowy awatar śliczny. "Czarna" kota przepiekna <zakochana> I za seduszko Bogusia wielkie kciuki <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Czarnulka <serce>