Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Re: Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
Marzenko a cóż Ci to w tym ogródku rośnie,bo to zachwycąjace niuchanie trawki przez Tobisia .... <lol> W ogóle kociaste w zieleni są zawsze przepiękne. <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Chwasty Wiesiu, najbardziej chwasty <mrgreen>asiek pisze:Marzenko a cóż Ci to w tym ogródku rośnie,bo to zachwycąjace niuchanie trawki przez Tobisia .... <lol> W ogóle kociaste w zieleni są zawsze przepiękne. <serce>
Danusiu żadną rurką dmuchać nie będę, sama sobie makówka urośnie we właściwym czasie. Tobinek ma jeszcze sporo czasu na to :-)
A moje "kombinowanie" to żadne kombinowanie, tylko takie moje spostrzeżenia. Jak by nie było, Fado i Django też niosą długi włos i jakie pyzulce z chłopaków piękne, więc może jakieś ziarenko prawdy w tym jest
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marzenko zapewne jest
mnie ostatnio bardzo ucieszyło stwierdzenie Dorotkowej Agnieszki ,ze mam dwukolorowego Fadusia ,więc tego też Ci życzę
<ok> no z wiekiem puchną te nasze miśki w szerz i to nie chodzi o tłuszczyk tylko o te szlachetne brytkowe kształty <mrgreen> ,a Tobinek jest bardzo braciszkowy i jak patrzę na jego pychol to aż ach jaka Kaluta <lol>
<zakochana> <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Niestety, to tak się nie odbywa, na wielkość głowy poniesienie długiego włosa to raczej wpływu nie ma <lol> Pućki i szerokość na górze, bo to ona robi wielkość "wszerz" albo jest, albo jej nie ma.Sonia pisze:A moje "kombinowanie" to żadne kombinowanie, tylko takie moje spostrzeżenia. Jak by nie było, Fado i Django też niosą długi włos i jakie pyzulce z chłopaków piękne, więc może jakieś ziarenko prawdy w tym jest
No i poniesienie długiego włosa to nie zawsze dłuższy włos w realu. U Fado tak rzeczywiście trochę jest, ale już u Django futerko zdecydowanie krótsze, niż u ojca, a na głowie szczególnie przystrzyżone
Marzenko, nie ma rady, musisz czekać, chociaż ja wiem, że u Ciebie z cierpliwością to akurat trochę trudno <lol> Jeśli wdał się w mamę, to głowa do olbrzymich należeć nie będzie. Ale jeśli w tatę, to szanse są ogromne. Ale to jeszcze ze dwa lata <yamaha>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dorotko co Ty opowiadasz? Ja jestem bardzo cierpliwym człowieczkiem przecież, bardzo ... <aniołek>Dorszka pisze:...
Marzenko, nie ma rady, musisz czekać, chociaż ja wiem, że u Ciebie z cierpliwością to akurat trochę trudno <lol> ... <yamaha>
- Dominikana
Oj ten wątek to tak na deserek sobie zostawiłam i słusznie <lol> napatrzeć się nie można ... Soniu cudowne masz koty <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Świetnie, że mogą sobie biegać po trawce ... Tobi wąchający chwaścika <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kasik dobrze mówi. To koci ideał. Piękny Pan Kot. Jestem od dawna zakochana po uszy. Cudoooo
A Tobinek jak pięknie się rozwija <serce>
Cudne zdjęcia. Można patrzeć godzinami <pokłon>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> O mały włos jutro mielibyśmy rosół z bażanta, bo Tobin chciał go upolować <strach>
Biedny uciekł z wrzaskiem, znaczy się bażant, nie Tobi <mrgreen>
Biedny uciekł z wrzaskiem, znaczy się bażant, nie Tobi <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Taki kot to skarb, obiad do domu przyniesie <lol> <lol> <lol>
Wyobrażam sobie jak to musiało pociesznie wyglądać. Mały, polujący tygrys <mrgreen>
Wyobrażam sobie jak to musiało pociesznie wyglądać. Mały, polujący tygrys <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kilkanaście lat temu poprzednia nasza sznaucerka przyniosła mi cały ogon bażanta gdy jeszcze nie mieliśmy porządnie ogrodzonej całej działki myslałam ,ze zemdleje <strach> ,a ile się nachodziłam i naszukałam uszkodzonego ptaka żeby go ratować
,a Aga za kare w domu siedziała
no ale kocurek polujacy na bażanta to zupełnie inna bajka to nie 40kg <lol> atakujace ptaka <mrgreen> no i widok kapitalny