Kasik pisze:A wetce to czasem worek tłuszczowy nie zwisał <?> <diabeł>
Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- dagusia
Re: Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Tak sobie teraz pomyślałam, że z tą wagą to może być po prostu kwestia przeczulenia - do wetów trafia przecież masa otyłych zwierząt.
A duecik do schrupania <zakochana> <zakochana>
A duecik do schrupania <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Przerażająca jest ta "fachowość" wetów. Jak już ktoś wybrał taki zawód i zajmuje się zwierzętami, to przynajmniej mógłby we własnym zakresie rozszerzyć swoją wiedzę na temat różnych ras. Już nie jakoś dogłębnie, ale przynajmniej jak dana rasa powinna wyglądać i jaką ma budowę. Nawet nie trzeba znać wszystkich ras, ale przynajmniej te najpopularniejsze z którymi się spotykają. A przecież brytki, to do rzadkości już nie należą. Moja Brysia to dopiero miała worek wielki, ale nigdy nie była gruba, a worek był luźny i dyndał sobie swobodnie, wcale nie był wypchany tłuszczem. Jak można ludziom takie głupoty opowiadać.
- Natashas
<rotfl>Kasik pisze:A wetce to czasem worek tłuszczowy nie zwisał <?> <diabeł>
Jak na złość weterynarz szczupła i ładna, ale zgadzam się całkowicie z Sonią. Jeśli już idę do osoby, której powierzam zdrowie swojego zwierzaka to chciałabym, aby znała się choć trochę na rasie.. Tym bardziej, że ja sporo czytam i wątek tu o wagach znam, więc temu trochę zagotowałam się jak tamto powiedziała i ona sama to zauważyła mówiąc " Ojj chyba Pani podpadłam " <diabeł> No i chyba tylko w skrajnych wypadkach będziemy ją odwiedzać.
No nic niech rosną sobie miśki powoli, a ja teraz podzielę się parapetową sesją mojego małego modela

Tu słodki drugi plan

Wstyd pokazywać taki rondelek, ale wypełnienie jest senno-lukrowe <serce>

:-)
- dagusia
Pięknie sielankowo u Was <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Twoje złotko jest cudowne, śliczne i kochane <serce> te łapki wystające z rondelka <serce> kocham wszystkie cztery <serce>
brak słów.... skarb Ci sie trafił
Twoje złotko jest cudowne, śliczne i kochane <serce> te łapki wystające z rondelka <serce> kocham wszystkie cztery <serce>
brak słów.... skarb Ci sie trafił
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Z małego faktycznie urodzony model <serce>
Rondelek po liftingu <rotfl>
Natashas, czym masz przykryty parapet? Szukam jakiegoś rozwiązania na chłodniejsze dni
Rondelek po liftingu <rotfl>
Natashas, czym masz przykryty parapet? Szukam jakiegoś rozwiązania na chłodniejsze dni
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki ten Twój Nanduś ma słodki pycholek i taki puciasty cudnie, plus te oczka wielkie, naprawdę przystojniacha z niego jest <zakochana>
A rondelek? Tak sobie właśnie wyobrażam, że wyglądałby rondelek u mnie, gdybym go kupiła <lol> Tobinek kartony przerabiał na sieczkę i nie możemy mieć nic kartonowego <mrgreen>
A rondelek? Tak sobie właśnie wyobrażam, że wyglądałby rondelek u mnie, gdybym go kupiła <lol> Tobinek kartony przerabiał na sieczkę i nie możemy mieć nic kartonowego <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Ah ah ah
Jaka slicznota mala
Cudny jest, w kazdej pozycji (choc ta rondelkowa jest NAJ <zakochana> <zakochana> <zakochana> )
Jaka slicznota mala
Cudny jest, w kazdej pozycji (choc ta rondelkowa jest NAJ <zakochana> <zakochana> <zakochana> )
- norka
- Agilisowy Rezydent
Słodziaki dwa... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
naprawdę przepiękne koty z Tobą mieszkają...... :-) :-) :-)
naprawdę przepiękne koty z Tobą mieszkają...... :-) :-) :-)
- Dominikana
Wspaniałe masz koty <zakochana> maluch jest ślicznie puchaty ... taka mięciutka kuleczka <zakochana> Który to tak ładnie poprzycinał rondelek <lol> ?