Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
Wobec tego czekamy Aniu :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kochane ciocie. Przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania. Koty po dwóch dniach zadomowiły się na dobre. Pańcia panikara oczywiście zamartwiała się bardzo. Ale udało się i już czujemy się jak u siebie. Mamy duży balkon, z którego ciężko nas przepędzić. Czasu jak zwykle mało, bo cały czas trzeba doglądać ptaszków za oknem, albo prac wykończeniowo-dekortorskich.
Tak wyglądamy na nowym terytorium.

Towarzyszymy Pańci podczas śniadania.

Dziubul i Heko. Całuski cioteczki.
Prace w szkole trwają. Czekamy na osiatkowanie okna, rolety, zasłonki w kotki, wyciszenie drzwi i półki. Heko pojedzie ze mną do szkoły w październiku. Ja obecnie zaczynam przypominać sobie, jak się nazywam. Było ciężko, ale życie wraca na stabilne tory.
Tak wyglądamy na nowym terytorium.

Towarzyszymy Pańci podczas śniadania.

Dziubul i Heko. Całuski cioteczki.
Prace w szkole trwają. Czekamy na osiatkowanie okna, rolety, zasłonki w kotki, wyciszenie drzwi i półki. Heko pojedzie ze mną do szkoły w październiku. Ja obecnie zaczynam przypominać sobie, jak się nazywam. Było ciężko, ale życie wraca na stabilne tory.
-
kotku
Audrey! Gratuluję przeprowadzki! <pokłon>
Panowie Koty wyglądają na uszczęśliwionych.
Takiego wypasionego balkonu tylko pozazdrościć co niniejszym czynię.
To z radością wypatruję kolejnych zdjęć z nowego domku i jestem pewna, że kudłaci kierownicy dopilnują starannie wszystkich wykończeń.
Buziaki
Panowie Koty wyglądają na uszczęśliwionych.
Takiego wypasionego balkonu tylko pozazdrościć co niniejszym czynię.
To z radością wypatruję kolejnych zdjęć z nowego domku i jestem pewna, że kudłaci kierownicy dopilnują starannie wszystkich wykończeń.
Buziaki
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Chłopaki teraz mają full wypas
Audrey oby prace w nowym mieszkaniu i w salce szkolnej szybko się skończyły <ok> <ok> <ok>
Głaski dla Baxterka i Hektorka

Audrey oby prace w nowym mieszkaniu i w salce szkolnej szybko się skończyły <ok> <ok> <ok>
Głaski dla Baxterka i Hektorka
- yamaha
- Genius Loci
Super, ze wiekszosc masz juz ZA soba
<ok> <ok> <ok> za szybkie uporzadkowanie "reszty".
Chlopaki jakos chyba ta przeprowadzka nie bardzo poruszeni, na pyszczkach maluje sie spokoj i kocia codziennosc <zakochana> <zakochana>
Balkon wyglada SUPER
<ok> <ok> <ok> za szybkie uporzadkowanie "reszty".
Chlopaki jakos chyba ta przeprowadzka nie bardzo poruszeni, na pyszczkach maluje sie spokoj i kocia codziennosc <zakochana> <zakochana>
Balkon wyglada SUPER
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Super!
Oby jak najszybciej wszystko już było DOKŁADNIE takie jak powinno być, bez stresu i pośpiechu
<ok>
A chłopaki napełniają mnie nadzieją, że i u nas przeprowadzka przejdzie bezboleśnie.... <strach>
Oby jak najszybciej wszystko już było DOKŁADNIE takie jak powinno być, bez stresu i pośpiechu
A chłopaki napełniają mnie nadzieją, że i u nas przeprowadzka przejdzie bezboleśnie.... <strach>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Moniko, ja się strasznie bałam. Od miesiąca chłopaki pozeraja Immunodol i Enisil f polecony przez Asię Fusiu. Feliway musiałamwwyłączyć, bo powodował atak alergii u mojego T Ż. Dziś mija tydzień od przeprowadzki. Chłopaki są juz całkowicie sobą. Teraz właśnie patrzą na ptaszki z balkonu. :-)
- elsa
Jak im tam dobrze, to widać! Wyglądają na spokojnych i zrelaksowanych i dodatkowo ta ich wyjątkowa uroda powala <serce> Wspaniała miejscówka na balkonie!
- norka
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję nowego mieszkania....i cieszę się z takiej bezproblemowej aklimatyzacji :-)
Chłopaki jak zawsze cudnie przez Ciebie pokazani.... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Chłopaki jak zawsze cudnie przez Ciebie pokazani.... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, że powolutku wszystko wraca na swoje tory :-)