Bolek i Lolek i ich domek
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Elsa, Ty nie znasz historii tego domku. To prezent od cioć z forum dla Bolka i Lolka. Cieszymy się, że nadal się podoba :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
To prezent dla Bola i Lola od forumowych cioteczek <roll> przyforumowe bliźniaki w sumie dostały również 40 kg karmy.elsa pisze:Jaki domek ekstra, prawdziwa willa! Lolusiowi tylko Bolka do szczęścia potrzeba - musi wrócić!
Grono głodnych kotów ciut się powiększyło ostatnio, ale to Lolek i do niedawna Bolek rządzą u mnie w ogrodzie. Są już ze mną półtora roku. I są przyjaciółmi zza szyby moich chłopaków.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Loleczku <serce> <serce> <serce>
Boleczku
dlaczego Ciebie nie ma <serce> <serce> <serce> 
Boleczku
- elsa
Jestem pełna uznania w takim razie <serce>Aga L. pisze:Elsa, Ty nie znasz historii tego domku. To prezent od cioć z forum dla Bolka i Lolka. Cieszymy się, że nadal się podoba :-)
- elsa
Wspaniała historia, ale kociambry mają szczęście, że na tak wielkie serca natrafiły! <serce> :-)Fusiu pisze:To prezent dla Bola i Lola od forumowych cioteczek <roll> przyforumowe bliźniaki w sumie dostały również 40 kg karmy.elsa pisze:Jaki domek ekstra, prawdziwa willa! Lolusiowi tylko Bolka do szczęścia potrzeba - musi wrócić!
Grono głodnych kotów ciut się powiększyło ostatnio, ale to Lolek i do niedawna Bolek rządzą u mnie w ogrodzie. Są już ze mną półtora roku. I są przyjaciółmi zza szyby moich chłopaków.<serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziś mija miesiąc... nie ma dnia gdy nie czekam na B. Już nie wiem co myśleć.
Loluś nadal cudowny i kochany. Ma teraz towarzystwo w postaci Henka (biało-szary kociak).
Często przychodzi też rodzeństwo Henka (2 szaraczki)...
Niezmiennie kręci się koło nas ruda KOCICZKA (miałyście rację). Urodziła 2 kociaczki, które też czasem wpadają, ale zarówno ona jak i jej dzieci mają "dom". Do mnie czasem przybiegają na jedzonko..
Gościnny Lolesław:

Loluś z Henkiem

Brat Henka. Zachowuje cały czas dystans.

Henek ma już "dom" Piszę to w cudzysłowiu, bo wiadomo,że marzyłabym aby był niewychodzący, zaszczepiany... ale i tak fajnie,że sąsiedzi się zdecydowali. Co do reszty nadal szukam, choć znowu ten sam problem jaki był z Bolkiem i Lolkiem, to znaczy kociaki są półdzikie. (chociaż B&L byli całkowicie dzicy)
Co do sterylizacji.. trzymam rękę na pulsie i liczę,że w marcu będzie akcja sterylizacji za pół ceny
Loluś nadal cudowny i kochany. Ma teraz towarzystwo w postaci Henka (biało-szary kociak).
Często przychodzi też rodzeństwo Henka (2 szaraczki)...
Niezmiennie kręci się koło nas ruda KOCICZKA (miałyście rację). Urodziła 2 kociaczki, które też czasem wpadają, ale zarówno ona jak i jej dzieci mają "dom". Do mnie czasem przybiegają na jedzonko..
Gościnny Lolesław:

Loluś z Henkiem

Brat Henka. Zachowuje cały czas dystans.

Henek ma już "dom" Piszę to w cudzysłowiu, bo wiadomo,że marzyłabym aby był niewychodzący, zaszczepiany... ale i tak fajnie,że sąsiedzi się zdecydowali. Co do reszty nadal szukam, choć znowu ten sam problem jaki był z Bolkiem i Lolkiem, to znaczy kociaki są półdzikie. (chociaż B&L byli całkowicie dzicy)
Co do sterylizacji.. trzymam rękę na pulsie i liczę,że w marcu będzie akcja sterylizacji za pół ceny
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A ja za każdym razem jak tu wchodzę mam nadzieję że Bolek jednak wrócił.....
Dobrze, że Lolek ma towarzystwo, ale brat to brat...
Henio fajny chłopak 
Dobrze, że Lolek ma towarzystwo, ale brat to brat...
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Cieszmy się, ze Lolek to taki chłopak co trzyma się miejsca - mądrala <ok>
Bolek, żal ogromny ...ech ...ale co zrobić tak to już bywa gdy kot chodzi swoimi drogami.
Pewnie łatwiej wyobrazić sobie, że znalazł gdzieś dom i ...tego się możne trzymajmy.
Towarzystwo pojawiło się chyba w ramach zastępstwa
Bolek, żal ogromny ...ech ...ale co zrobić tak to już bywa gdy kot chodzi swoimi drogami.
Pewnie łatwiej wyobrazić sobie, że znalazł gdzieś dom i ...tego się możne trzymajmy.
Towarzystwo pojawiło się chyba w ramach zastępstwa
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że choć Loluś nie został taki całkiem samiuteńki
A w domku na stałe któryś z nowych kociaków nie próbuje zamieszkać? Czy one tylko tak na jedzonko przychodzą?
Mam nadzieję, że Bolka po prostu ktoś tak polubił, że zabrał go sobie do domu
A w domku na stałe któryś z nowych kociaków nie próbuje zamieszkać? Czy one tylko tak na jedzonko przychodzą?
Mam nadzieję, że Bolka po prostu ktoś tak polubił, że zabrał go sobie do domu
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Soniu, w domku mieszka tylko Loluś. On się nie rusza na więcej niż 20 m od mojego ogrodu. No wierny jak piesek. Maluchy śpią gdzieś w deskach u sąsiadów.
Jak Boluś wróci któregoś dnia, to chyba zabiję się o framugę drzwi, tak będę lecieć Wam to donieść!
Jak Boluś wróci któregoś dnia, to chyba zabiję się o framugę drzwi, tak będę lecieć Wam to donieść!