Hugo & Maniuś
- iwus
Re: Hugo & Maniuś
Jakie super chłopaki! <mrgreen> Trzymam kciuki, żeby tak dalej dobrze było :-) <ok>
- Aleex
- Kontakt:
U nas na razie SPOKÓJ, SPOKÓJ, SPOKÓJ <aniołek>
Rano chłopcy wstali, było trochę gonitw, choć nadal z dystansem. Kiedy Hugo za bardzo się zbliżył, Maniuś wywalał brzuch do góry i odpychał go łapkami. Strategię utrzymania pozycji Mały ma opanowaną, bo przecież dorastał w stadzie u Estery.
W kuwetce było już wszystko, więc Mały dostał pół puszki Cosmy. I co? <shock> Po Hugusiu - niejadku przeżyłam szok <shock>
Mały odepchnął głową Huga, a potem wsunął WSZYSTKO do końca i wylizał miseczkę. Aż przyjemnie było patrzeć <mrgreen>
Potem chwilkę się pobawił i poszedł spać do Hugusiowej budki. W czasie jego snu wyprzytulaliśmy Hugusia, wyczesaliśmy go, wytłumaczyliśmy, jacy jesteśmy z niego dumni i jak dzielnie się spisuje. Hugo daje się brać na ręce (z oporami i na króciutko - jak zawsze). Cieszy mnie to, bo wczoraj na mnie syknął, chyba za bardzo pachniałam Maniusiem
Chyba idzie ku dobremu. Jutro jeszcze zostaję w domu, więc chłopcy zdążą się przyzwyczaić. Taką mam nadzieję...

Rano chłopcy wstali, było trochę gonitw, choć nadal z dystansem. Kiedy Hugo za bardzo się zbliżył, Maniuś wywalał brzuch do góry i odpychał go łapkami. Strategię utrzymania pozycji Mały ma opanowaną, bo przecież dorastał w stadzie u Estery.
W kuwetce było już wszystko, więc Mały dostał pół puszki Cosmy. I co? <shock> Po Hugusiu - niejadku przeżyłam szok <shock>
Mały odepchnął głową Huga, a potem wsunął WSZYSTKO do końca i wylizał miseczkę. Aż przyjemnie było patrzeć <mrgreen>
Potem chwilkę się pobawił i poszedł spać do Hugusiowej budki. W czasie jego snu wyprzytulaliśmy Hugusia, wyczesaliśmy go, wytłumaczyliśmy, jacy jesteśmy z niego dumni i jak dzielnie się spisuje. Hugo daje się brać na ręce (z oporami i na króciutko - jak zawsze). Cieszy mnie to, bo wczoraj na mnie syknął, chyba za bardzo pachniałam Maniusiem
Chyba idzie ku dobremu. Jutro jeszcze zostaję w domu, więc chłopcy zdążą się przyzwyczaić. Taką mam nadzieję...
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jak widać, wszystko na najlepszej drodze :-)
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Możecie być naprawdę dumni z obu synków :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajnie czytać takie dobre wieści
Hugo, dzielny z Ciebie kotek
<serce>
- yamaha
- Genius Loci
Hugusiu, jestes super dzielny

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Huguś- super brat <ok> to zawsze bardzo wzrusza
<serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Dziewczyny - dziękuję bardzo, bardzo za dobre słowo
Wasze wsparcie jest naprawdę ogromnie potrzebne
<serce> <serce> <serce> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Gratuluje dokocenia! Super czytac,ze tak wszystko pozytywnie przebiega! Kciuki trzymam za wielka przyjazn Hugusia z Maniusiem <ok>
- elsa
Huguś, Ty już nie sycz na Pańcię, bo ona takiego fajnego brata ci sprawiła! Jest tak samo piękny jak ty i musicie żyć w super ekstra komitywie! <serce> Super, że wszystko idzie tak sprawnie! <ok>