Kaya & Tyson
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Ode mnie w sumie też całkiem po drodze <mrgreen> Soniu może razem się zabierzemy?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Asiu od Ciebie to już rzut beretem prawie <mrgreen>asiak pisze:Ode mnie w sumie też całkiem po drodze <mrgreen> Soniu może razem się zabierzemy?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl> <rotfl>Sonia pisze:Asiu od Ciebie to już rzut beretem prawie <mrgreen>asiak pisze:Ode mnie w sumie też całkiem po drodze <mrgreen> Soniu może razem się zabierzemy?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O tak, od Asi to już tuż za rogiemSonia pisze:Asiu od Ciebie to już rzut beretem prawie <mrgreen>asiak pisze:Ode mnie w sumie też całkiem po drodze <mrgreen> Soniu może razem się zabierzemy?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja tam mogę w każdej chwili, choćby i dziś.... a nie dzisiaj nie mogę, bo czekam na dziewczyny z ciastem <mrgreen> W związku z tym, że mamy do siebie tak blisko, to też zapraszam <mrgreen>Kasik pisze:O tak, od Asi to już tuż za rogiemSonia pisze:Asiu od Ciebie to już rzut beretem prawie <mrgreen>asiak pisze:Ode mnie w sumie też całkiem po drodze <mrgreen> Soniu może razem się zabierzemy?![]()
To kiedy wpadacie? <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny oczywiście, że Szczecin jest po drodze tylko trzeba wybrać odpowiednią <lol> <lol> <lol>
Wracajac do tematu spotkania to:
Kasia jest przesympatyczną, pozytywną i otwarta osóbka. Miałam wrażenie, że znamy się hohoho a muszę zaznaczyć że jestem osobą aspołeczna z dystansem do nowopoznanych osób <mrgreen>
Kociszony superaste! Tayson przystojniak rzeczywiście zbliżył się na wyciągnięcie ręki i nawet mnie obwąchał :-) dwa razy. Dzielny kotek
. Chociaż nie był zbyt zadowolony, że ciągle za nim łażę <diabeł>
Kaycia śliczna naburmuszona panienka ma świetnie wyćwiczoną pozycją "na surykatke" jak domaga się Pańciowych mizianek. Mnie potraktowała gorzej niż moje buty bo przy nich przynajmniej trochę posiedziała a mnie olała <lol> <lol> <lol> .
Kasiu, jeszcze raz dziękuję bardzo za przemiłą gościnę
Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się spotkać.
Oddzielne podziękowania Twojemu przystojnemu mężowi <mrgreen> , że zechciał być przewodnikiem po Szczecinie i kierowcą w jednym
.
Do zobaczenia, tym razem w Białymstoku <mrgreen>
Wracajac do tematu spotkania to:
Kasia jest przesympatyczną, pozytywną i otwarta osóbka. Miałam wrażenie, że znamy się hohoho a muszę zaznaczyć że jestem osobą aspołeczna z dystansem do nowopoznanych osób <mrgreen>
Kociszony superaste! Tayson przystojniak rzeczywiście zbliżył się na wyciągnięcie ręki i nawet mnie obwąchał :-) dwa razy. Dzielny kotek
Kaycia śliczna naburmuszona panienka ma świetnie wyćwiczoną pozycją "na surykatke" jak domaga się Pańciowych mizianek. Mnie potraktowała gorzej niż moje buty bo przy nich przynajmniej trochę posiedziała a mnie olała <lol> <lol> <lol> .
Kasiu, jeszcze raz dziękuję bardzo za przemiłą gościnę
Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się spotkać.
Oddzielne podziękowania Twojemu przystojnemu mężowi <mrgreen> , że zechciał być przewodnikiem po Szczecinie i kierowcą w jednym
Do zobaczenia, tym razem w Białymstoku <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Kurde, pewnie już pożarte Asiu, następnym razem daj znać zanim wstawisz ciacho do piekarnika bo ja lubie cieplusie <mrgreen> <roll>asiak pisze:Ja tam mogę w każdej chwili, choćby i dziś.... a nie dzisiaj nie mogę, bo czekam na dziewczyny z ciastem <mrgreen> W związku z tym, że mamy do siebie tak blisko, to też zapraszam <mrgreen>
Yollu
Oooo, to zdanie lubię najbardziej <rotfl> Ze się znamy od dawna to wiadomo <mrgreen> Ale to "aspołeczna" to ma jakieś powiązanie ze "Społem"?Yolla pisze: Miałam wrażenie, że znamy się hohoho a muszę zaznaczyć że jestem osobą aspoleczna z dystansem do nowopoznanych osób <mrgreen>
Bo jakoś nie do końca rozumiem, o co ci chodzi Yollu
Nawet mój małżonek gadał przy Tobie jak najęty <lol> Chciałabym żeby otaczaly mnie same 'aspołeczne" osoby jak Ty,
jakie moje życie byloby wtedy fantastycznie sympatyczne <roll> <lol>
TysonYolla pisze:Kociszony superaste! Tayson przystojniak rzeczywiście zbliżył się na wyciągnięcie ręki i nawet mnie obwąchał :-) dwa razy. Dzielny kotek. Chociaż nie był zbyt zadowolony, że ciągle za nim łażę <diabeł>
Kaycia
jeszcze chwila i też dałaby się wymiziać :-> Kochane moje kotuchy plamy nie dały, tyle im tłumaczyłam, że ciocia z daleka
i ze mają się porządnie zachowywać <lol>
Pęknie z dumy jak mu to powiem, ale niech się cieszy, a co <mrgreen>Yolla pisze:Oddzielne podziękowania Twojemu przystojnemu mężowi <mrgreen> , że zechciał być przewodnikiem po Szczecinie i kierowcą w jednym![]()
![]()
.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Może i dla mnie kiedyś ten Szczecin będzie po drodze ;) pozdrowienia 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Madziu, wierzę w to, że będzie
Jak to napisala Yolla, trzeba wybrac odpowiednią drogę <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, wrzucilam filmik z Kaya w watku zdrowie, jutro idziemy do lekarza. Dziwnie się krztusi, w weekend te ataki
się nasiliły, nie wiem, co się dzieje
Zajrzyjcie prosze, moze mial ktos podobna sytuacje?
Pokazemy filmik lekarzowi, mam nadzieje, ze pomoże

się nasiliły, nie wiem, co się dzieje
Pokazemy filmik lekarzowi, mam nadzieje, ze pomoże