Miot HH - Arabica i IC Mojo Priest of Aydindril*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miot HH - Arabica i IC Mojo Priest of Aydindril*PL
Są już Arabiczkowe dzieci na świecie, są, przyszły na świat w sobotę 26 września, i mamy trójkę dzieciaczków. Z czwartym właśnie się pożegnaliśmy Ślicznym rudym chłopczykiem z duchem ticked, nic nie zapowiadało załamania, ale jak to z naturą, zawsze drżę o te pierwsze doby, czy nic nie wyjdzie... Bardzo wahał się z wagą nasz maluszek, i chociaż wydawał się żywotny, przypinający do maminego cyca, to jednak coś nie zadziałało jak należy
Pozostała trójka puchnie, wagowo niesamowity rozstrzał, bo urodzeniowo mieliśmy od 81 do 117 gramów, teraz mamy odpowiednio od 96 do 138 gramów. Arabik miał małe załamanie mleka w drugiej dobie, takie w sumie typowe, ale oczywiście wystarczyło, żeby pół dnia nerwowo spędzić, a potem przyszedł nawał, i na razie jest dobrze.
Mam tylko jedną zbiorówkę zrobioną komórką, jeszcze z czwartym maluszkiem, to ten większy rudasek . Mojo mnie nie rozpieszcza, tym razem też nie zmajstrował dziewczynki <lol>
I tak się kończy pewien etap w Agilisowie, Arabica jest już kastratką, to jej ostatnie noszenia <diabeł> , bo oczywiście postanowiła mnie nie rozpieszczać, ostatni raz czy nie, tradycji musi stać się zadość <lol> Tradycja została nawet wzbogacona o nowy element, bo Arabica nigdy nie podkradała dzieci, a tym razem, gdy zabrakło jednego, wyciągnęła i uzupełniła sobie od Gatty. Rudego ukradła...
Pozostała trójka puchnie, wagowo niesamowity rozstrzał, bo urodzeniowo mieliśmy od 81 do 117 gramów, teraz mamy odpowiednio od 96 do 138 gramów. Arabik miał małe załamanie mleka w drugiej dobie, takie w sumie typowe, ale oczywiście wystarczyło, żeby pół dnia nerwowo spędzić, a potem przyszedł nawał, i na razie jest dobrze.
Mam tylko jedną zbiorówkę zrobioną komórką, jeszcze z czwartym maluszkiem, to ten większy rudasek . Mojo mnie nie rozpieszcza, tym razem też nie zmajstrował dziewczynki <lol>
I tak się kończy pewien etap w Agilisowie, Arabica jest już kastratką, to jej ostatnie noszenia <diabeł> , bo oczywiście postanowiła mnie nie rozpieszczać, ostatni raz czy nie, tradycji musi stać się zadość <lol> Tradycja została nawet wzbogacona o nowy element, bo Arabica nigdy nie podkradała dzieci, a tym razem, gdy zabrakło jednego, wyciągnęła i uzupełniła sobie od Gatty. Rudego ukradła...
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Re: Miot HH - Arabica i IC Mojo Priest of Aydindril*PL
coś te rude ciągną do nieba
dla maluszka
i zdrowia dla reszty, aby Cię nie stresowały już
dla maluszka
i zdrowia dla reszty, aby Cię nie stresowały już
- Natashas
Rośnijcie kochane maluszki zdrowo
A za Rudym łezka w oku się zakręciła, przykro mi bardzo
A za Rudym łezka w oku się zakręciła, przykro mi bardzo
- yamaha
- Genius Loci
O rany Smutno, ze odszedl....
Czy to "duze rude" nie bylo w dodatku tak jakby troche kudlate ?
Gratuluje trzech pozostalych chlopasow <rotfl>
Ktos tu juz pisal, wojna idzie czy jak ? <lol>
I czekam na portretoweczki, bo to male czarne (i nie o kawie mowie) to mi smakowicie wyglada <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Czy to "duze rude" nie bylo w dodatku tak jakby troche kudlate ?
Gratuluje trzech pozostalych chlopasow <rotfl>
Ktos tu juz pisal, wojna idzie czy jak ? <lol>
I czekam na portretoweczki, bo to male czarne (i nie o kawie mowie) to mi smakowicie wyglada <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Przykro mi z powodu maluszka
Cała reszta niech zdrowo rośnie <ok> <ok> <ok>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cała reszta niech zdrowo rośnie <ok> <ok> <ok>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
Bardzo smutno , ale nie przeskoczymy natury , a najważniejsze to, że nie cierpiał maluszek kochany <serce>
Arabiczka zaskakuje potrafi liczyć i zna się na kolorach :-) Buziaki dla Arabiczki i maluszków . Niech piją i zdrowo rosną <zakochana>
Arabiczka zaskakuje potrafi liczyć i zna się na kolorach :-) Buziaki dla Arabiczki i maluszków . Niech piją i zdrowo rosną <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję Dorotko, choć szkoda, że Arabiczka Twoich planów nie uwzględniła
Żal malutkiej marchewki dla niego światełko
Maluszki śliczne, niech zdrowo rosną
Więcej tu już wchodzić to może nie będę
Żal malutkiej marchewki dla niego światełko
Maluszki śliczne, niech zdrowo rosną
Więcej tu już wchodzić to może nie będę
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Szkoda maluszka
Yamaha- mi też się to duże rude jakoś kudłato jawi <mrgreen>
Yamaha- mi też się to duże rude jakoś kudłato jawi <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Szkoda rudzielca , jakoś ostatnio te rude i kremowe takie niepewne...
Gratuluję całej reszty, niech rosną <ok>
I znowu chłopy, a za trisie to chyba się musi Czarny Książę zabrać, żeby w końcu się czekoladowa trafiła <lol>
Gratuluję całej reszty, niech rosną <ok>
I znowu chłopy, a za trisie to chyba się musi Czarny Książę zabrać, żeby w końcu się czekoladowa trafiła <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Dorotko, ogromnie gratuluję maluszków i niech zdrowo rosną I czarny maluch jest <mrgreen>