Ps Yam powidz TŻtowi, że to jest kot na baterie- nie jest prawdziwy, może uwierzy <lol>
Lucek, Leoś i Jadwinia
- dagusia
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
ALe masz piękny taras!! Super!!
I to łoże mmmmmm.... chciałabym być Twoim kotem i wylegiwac się na nim
Ps Yam powidz TŻtowi, że to jest kot na baterie- nie jest prawdziwy, może uwierzy <lol>
- beev
Haniu jak milo u Ciebie na tarasie <ok> i moja ulubienicą Jadwinia zapozowala nawet do zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> kocham ją :-) <serce>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Ja natomiast jestem zadeklarowaną fanką Leośka. Przez niego trafiłam do Mazurii co zaskutkowało Bohunem, z Mazurii do Estery, która miała kotkę hodowlaną od Kasi i to mi dało Svena. Zobacz, Leośku, jak pozytywnie zmieniłeś moje życie, jak mogłabym Cię nie kochać? <zakochana>
- beev
A ja nie znalazłam klona Jadwini i dlatego w domu pojawiła się Fida
<serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Piękne są Twoje koty. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dopiero teraz przebiłam się przez te ostatnie 20 stron. Historia bardzo emocjonalna. Rozumiem co czujesz.
Trzymam kciuki za dalsze losy Kotuni <ok>
Dopiero teraz przebiłam się przez te ostatnie 20 stron. Historia bardzo emocjonalna. Rozumiem co czujesz.
- Dominikana
Niesamowicie pomysłowa dziewczynka z Jadwini <mrgreen> Piękne są Twoje koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Hann
Leoś jest rzeczywiście bardzo mamusiowaty <mrgreen> Nawet mam taką teorię, że tak do mnie lgnie, bo potrzebuje większej kobiety, która go przytuli do "mymłona" <lol>Kamiko pisze:Matko jaka mina jakbym Carmisię widziała , cała mamunia <serce>
Oj zawrócił ten kot w głowach kilku osobom <lol> a mnie straszliwie cieszy, że mój ci on <zakochana> A Mazuria i Estera to wiadomo, KLASAAga L. pisze:Ja natomiast jestem zadeklarowaną fanką Leośka. Przez niego trafiłam do Mazurii co zaskutkowało Bohunem, z Mazurii do Estery, która miała kotkę hodowlaną od Kasi i to mi dało Svena. Zobacz, Leośku, jak pozytywnie zmieniłeś moje życie, jak mogłabym Cię nie kochać? <zakochana>
Fida jest cud, ma kitki jakich moja Jadzia nie ma i mieć nie będzie <mrgreen> i ciało długie a szczupłe, którego moja Jadwinia tym bardziej nigdy nie uświaczy <lol>beev pisze:A ja nie znalazłam klona Jadwini i dlatego w domu pojawiła się Fida<serce>
Nie dzwonią niestetyFusiu pisze:Dopiero teraz przebiłam się przez te ostatnie 20 stron. Historia bardzo emocjonalna. Rozumiem co czujesz.![]()
![]()
Ja też <lol> Więc dla Ciebie i dla mnie całe dwie Jadwinie <mrgreen>beev pisze:i moja ulubienicą Jadwinia zapozowala nawet do zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> kocham ją :-) <serce>
- beev
dziękuję Haniu kochana na jakiś tydzień jestem usatysfakcjonowana <lol> kocham ją i nic na to nie poradzę mimo że nie ma pędzelków i powabnej figury
<serce> <serce> gdyby nie ona to nie miałabym dziś swojej rudej córeczki <ok>
-
Dorotea
Wszystko piękne, koty piękne, taras cudny...ach nie mogę się napatrzeć :-) ....
Dalej siedzę, patrzę i podziwiam..... <zakochana> <zakochana> <serce>
Dalej siedzę, patrzę i podziwiam..... <zakochana> <zakochana> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia z przodu, czy z tyłu, zawsze śliczna <zakochana>