Hugo & Maniuś
- elsa
Re: Hugo & Maniuś
Hugooo, klasyk z Ciebie, kolejna ciotka bije pokłony, ajlawju! <serce> <zakochana> <serce> Maniusia oczywiście też, jakżeby mogłoby być inaczej, przecież to sama słodycz! <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Już wszystko powtórzyłam Hugusiowi
Jest szczęśliwy i też przekazuje uściski i kocie mrrrrruuuuczenie dla wszystkich cioć 
- elsa
A to kochany Hugo, jeszcze odwdzięczyć się potrafi! <serce> Maniuś ma szczęście, że ma takiego cudownego brata, od którego może się uczyć dobrych manier <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Mały czuje się świetnie - biega, skacze, a potem... odpoczywa:

Każdego dnia ujmuje nas wszystkich, także Hugusia, który (UWAGA! UWAGA! UWAGA!).................... podszedł dzisiaj do śpiącego Maniusia i wylizał mu delikatnie łepek i łapki, a potem położył się obok, jakby pilnował snu Małego
<zakochana> <zakochana> <serce> <serce>

Każdego dnia ujmuje nas wszystkich, także Hugusia, który (UWAGA! UWAGA! UWAGA!).................... podszedł dzisiaj do śpiącego Maniusia i wylizał mu delikatnie łepek i łapki, a potem położył się obok, jakby pilnował snu Małego
- norka
- Agilisowy Rezydent
wow jakie tu cudowne wieści są :-) :-) :-)
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mnie tez takie sceny zawsze wzruszają. <zakochana> <zakochana>
Huguś będzie cudownym bratem <serce> <serce> <serce>
Huguś będzie cudownym bratem <serce> <serce> <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Ja też się poryczałam
ze wzruszenia, oczywiście
I ryczałam też, jak zobaczyłam Maleństwo przykryte kocykiem z zooplusa (sama go przykryłam) i Hugusia obok.
Chyba jestem nienormalna, ale widok moich chłopczyków strasznie mnie wzrusza <shock>
I ryczałam też, jak zobaczyłam Maleństwo przykryte kocykiem z zooplusa (sama go przykryłam) i Hugusia obok.
Chyba jestem nienormalna, ale widok moich chłopczyków strasznie mnie wzrusza <shock>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
nie jesteś..
Wczoraj Magnus szedł do kuchni i przechodził obok leżącego Madoxa. Polizał go czule po główce i poszedł dalej. Wszędzie chodzą razem. I wzruszam się zawsze takimi widokami..
Kochane te Twoje chłopaki. A Hugus to ma specjalne miejsce w moim serduchu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wczoraj Magnus szedł do kuchni i przechodził obok leżącego Madoxa. Polizał go czule po główce i poszedł dalej. Wszędzie chodzą razem. I wzruszam się zawsze takimi widokami..
Kochane te Twoje chłopaki. A Hugus to ma specjalne miejsce w moim serduchu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
aurora80
No mi normalnie stają łzy w oczach ze wzruszenia jak czytam takie historie ... ale się u was kobietki piękne rzeczy dzieją. Taki widok to musi być remedium na wszelkie smutki i nerwy <serce>