Fruu & Lucek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Re: Fruu & Lucek

Post autor: manita »

Schować worek z karmą natychmiast! Zaraz z nietoperka zrobi się grucha <rotfl>
Matko kiedy mój Chudy był taki cudny? Już nie pamiętam, bo to teraz taki byk.
kotku

Post autor: kotku »

Truskawka pisze:Bardzo urocza para. Wspaniale opiekujesz się Luckiem, chłopczyk pięknie wyrósł i jest szczęśliwy. Fru jest słodziutka i bardzo energiczna, u nas dziewczynki jak mają sjestę, to można strzelać z armaty, a drzemka jest świętością.
Dziękuję :) Opieka nad Luckiem była nie lada wyzwaniem, ale i wielką radością. Cudownie jest patrzeć jak sobie rośnie, śpi w coraz to ciekawszych pozycjach haha. Armata niestety u nas wywołałaby natychmiastowy zanik kotów. Fruu pewnie nie widziałabym przez dwa dni <strach> 8-)

jasminka pisze:Świetnie są oba :-)
Dzięki! A czy Gabryś też taki łobuz łobuz?

manita pisze:Schować worek z karmą natychmiast! Zaraz z nietoperka zrobi się grucha <rotfl>
Matko kiedy mój Chudy był taki cudny? Już nie pamiętam, bo to teraz taki byk.
Haha. Twój Chudy dalej jest cudny. Przecież całe Forum go kocha, ze mną na czele. <zakochana> Nie może za dużo schudnąć. Dzięki temu Apsior jest brytexem a Fruu dalej może pozostać małym nietoperkiem.
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

kotku pisze:Zapomniałam powiedzieć, że je..
Naprawdę je. DUŻO je. Po prostu wpierdziela. I robi 2-3 kupy dziennie standardowo <shock> Nie wiem, śmiałam się jak kupiliśmy 10kg worek karmy. Już się nie śmieję, zbieram na następny. <gwiżdże> <serce>
Hahaha... <lol> <lol> <lol>
Bo ona na brytka sie tłuczy <zakochana>

A Lucus jaki wpatrzony w nią <serce>
Coś z grupy " Chciałbym ale się boje " <lol>

Wesoło macie nie ma co :haha:
Awatar użytkownika
Truskawka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Truskawka »

Zuza patent z miseczką na chip jest świetny. Moja Chocusia ma wrażliwe jelita, pani weterynarz wysnuła teorię, że może być to być przerost flory bakteryjnej. Istotnie podczas ostatniej anytbiotykoterapii (malutka miała zapalenie dziąseł) sprawy kuwetowe bardzo się unormowały. Jeśli jednak teoria pani weterynarz jest słuszna, wszystko powróci do pierwotnego stanu po zakończeniu antybiotyku. Wtedy na pewno zastosujemy miskę (Kremusia będzie mogła jeść normlanie PoN, który bardzo jej służy - zwykle przemycałam jej do rozetek, które lubi). Obawiam się tylko czy sam mechanizm jej nie przestraszy.
kotku

Miski są świetne. Mają system treningowy i uczą kota. Najpierw zamykają się tylko trochę, potem trochę bardziej a dopiero później całkowicie. Można to samemu przełączać :) Fruu się na początku wystraszyła, ale bardzo szybko załapała o co chodzi i że to jej miska. Będzie dobrze i na pewno nie będziesz żałować zakupu!
kotku

alakin pisze: Bo ona na brytka sie tłuczy <zakochana>

(...) Wesoło macie nie ma co :haha:
Aż za wesoło. W ramach tuczenia właśnie próbuje zjeść moją stopę. Nienażarte to wiecznie :)
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Dotarłam do filmiku z Luckiem śpiącym na głowie. Obejrzałam już 4 razy, za każdym razem jak się budzi - śmieję się na głos i oglądam ponownie. Lucuś, mordeczko słodka zaspana! <lol>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Cudowny duet. Fajnie się czyta o takim ruchliwym kocie, gdy w domu ma się dwa miśki co to tylko czasem z boku na bok się przewrócą <lol> <lol>

Koniecznie pokaż filmik z Fruu wspinającą się po zasłonach <gwiżdże> <gwiżdże>

Kochane łobuzy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

O rany... Ostatnio mało mnie na forum, wchodzę głównie do ogólnych tematów i nawet nie miałam pojęcia, że takie cudo się tu pojawiło <shock> Zawsze marzyłam o nietoperku i wciąż po cichu marzę, a Fruu jest prześlicznym okazem <serce>

A Lucuś to cud malina, puchaty i pocieszny, przypomina mi Eddiego <zakochana>
kotku

Uwaga uwaga news z ostatniej chwili :)
Po raz pierwszy taka sytuacja:

obrazek
Zablokowany