Hej ciocie, to znowu my. :-) Obiecaliśmy hurtową ilość zdjęc.
Całuski dla Was cioteczki i dla Waszych koteczków.
Dziub i Heko
Prace w sali trwają. Zamówiłam dziś półki z szarydesign.pl. Dziś malowałam też koty na ścianach. Oj niełatwe to zadanie, nawet przy pomocy szablonu.
Jak ju wszystko będzie skończone, wstawię zdjęcia. Ogólnie cały czas coś sie dzieje i czasu jak na lekarstwo.
A.
Bax NA MUR BETON byl czlowiekiem w poprzednim wcieleniu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaki on ma wyraz pyszczka madry, ja nie moge <zakochana> <zakochana> <zakochana>
yamaha pisze:Bax NA MUR BETON byl czlowiekiem w poprzednim wcieleniu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaki on ma wyraz pyszczka madry, ja nie moge <zakochana> <zakochana> <zakochana>
To samo miałam napisać, naprawdę on tak ludzko patrzy... <zakochana>
A Hetorek ma cudnie niebieskie oczęta <serce> <serce>
Tutaj ma minę jak promotor mojej pracy magisterskiej- jak mu pokazałam pierwszą wersję... <lol> SERIO ?!
a to zdjęcie uwielbiam <zakochana> <zakochana> <zakochana> taka powaga na pysiu i nagle nie wiadomo skąd pojawia się łaputa <mrgreen> <zakochana> <zakochana>
yamaha pisze:Bax NA MUR BETON byl czlowiekiem w poprzednim wcieleniu <zakochana> <zakochana> <zakochana>