Ale nie martw się za bardzo, niebawem będzie śnieg i bedziesz miałą co łapac jak płatki będą leciały z nieba <mrgreen>
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- dagusia
Re: Eris ♡
Ja to nie wiem, najpierw marudzą, że "za gorąco" a później," gdzie to lato"? hehe ach te baby
Ale nie martw się za bardzo, niebawem będzie śnieg i bedziesz miałą co łapac jak płatki będą leciały z nieba <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jeśli jakiemuś się na nasz zadaszony balkon uda zabłąkać <mrgreen>
Na razie balkon nie jest ciekawą miejscówką, bo ten sam blaszany parapet fajnie grzejący przy słoneczku teraz jest zimny i łapki marzną. Ale na wiosnę mam już plan, bo pani Irenka sama nam podpowiedziała, że możemy zrobić półkę, a ostatnio widziałam w sąsiednim bloku super konstrukcję: słupek drapakowy, małe półki górna i dolna, a środkowa na całą szerokość balkonu. Miaukun na półce wyglądał na zadowolonego. Ja bym dała rondelek na górną, albo zamiast górnej rondelek na parapecie przy wejściu na tę długą
Na razie balkon nie jest ciekawą miejscówką, bo ten sam blaszany parapet fajnie grzejący przy słoneczku teraz jest zimny i łapki marzną. Ale na wiosnę mam już plan, bo pani Irenka sama nam podpowiedziała, że możemy zrobić półkę, a ostatnio widziałam w sąsiednim bloku super konstrukcję: słupek drapakowy, małe półki górna i dolna, a środkowa na całą szerokość balkonu. Miaukun na półce wyglądał na zadowolonego. Ja bym dała rondelek na górną, albo zamiast górnej rondelek na parapecie przy wejściu na tę długą
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Bardzo liczyłam na to, że na weekend dojadą nowe super zabawki od cioci Magi - niestety poczta dała ciała i musimy radzić sobie z tym, co mamy.
A oto bezwzględny terminator piórek ze swoją ostatnią niewinną ofiarą:

Tak, ten smętny kikut był kiedyś zooplusowym pióropuszem <lol> I z jakiegoś powodu nadal pozostaje najkochańszą zabawką, chociaż jej większość Duża dawno zabrała, bo odpadło. Eriska nie rozumie, dlaczego odpadnięte kawałki Duża zabiera, przecież z tym by był najlepszy ubaw.
A oto bezwzględny terminator piórek ze swoją ostatnią niewinną ofiarą:

Tak, ten smętny kikut był kiedyś zooplusowym pióropuszem <lol> I z jakiegoś powodu nadal pozostaje najkochańszą zabawką, chociaż jej większość Duża dawno zabrała, bo odpadło. Eriska nie rozumie, dlaczego odpadnięte kawałki Duża zabiera, przecież z tym by był najlepszy ubaw.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Cześć śliczności kocie
piękną masz zabawkę
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Oczka Eriski jak i ona cała, są cudowne <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Eris musi się uzbroić w cierpliwość jak Wezyr ....rondelek też nie przyjechał
za to w poniedziałek nasze koty będą się cieszyć a my fotki strzelać
:-)
za to w poniedziałek nasze koty będą się cieszyć a my fotki strzelać
:-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super ma ten makijaż <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Buuuu przykro mi że nie doszły.
miałam nadzieję że będziecie juz szaleć w weekend. Ech ta poczta. Mam nadzieje że jak dojdą zabawa będzie przednia 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Są! <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Mnie zachwyciły od strony estetycznej i tym, że odpowiednio prowadzone do złudzenia przypominają ptaszki <mrgreen> A Erisia, no cóż... tu miały być fotki bawiącego się kota, ale większość jest w jakości jak poniżej:

Jednak chwalenie się rondelkiem jest łatwiejsze <lol>
Mnie zachwyciły od strony estetycznej i tym, że odpowiednio prowadzone do złudzenia przypominają ptaszki <mrgreen> A Erisia, no cóż... tu miały być fotki bawiącego się kota, ale większość jest w jakości jak poniżej:

Jednak chwalenie się rondelkiem jest łatwiejsze <lol>